۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۳۶

سومین شمارۀ فصلنامۀ «ترجمان علوم انسانی» منتشر شد

سومین شمارۀ فصلنامۀ «ترجمان علوم انسانی» منتشر شد

سومین شماره فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی با حمایت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شمارۀ جدید فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی، در ۳۶۰ صفحه منتشر و در بازار توزیع شد. علاقه‌مندان می‌توانند از امروز شمارۀ جدید فصلنامه را به قیمت پانزده هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها و روزنامه‌فروشی‌های سراسر کشور خریداری کنند.

حمایت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از انتشار فصلنامۀ ترجمان، سومین شمارۀ آن را با دو اتفاق جدید همراه کرده است:

در این شماره برای اولین بار ۱۲ متن جدید منتشر شده که پیش از این در سایت ترجمان منتشر نشده بودند. مطالب جدید بیش از ۴۰.۰۰۰ کلمه است، یعنی حدود یک‌سوم مطالب این شمارۀ فصلنامۀ ترجمان. دیگر اینکه، با توجه به استقبال مخاطبان از شماره‌های قبلی فصلنامه و برای برطرف‌شدن مشکلات توزیع، شمارگان فصلنامۀ جدید نسبت به شماره‌های قبل افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. 

این شمارۀ فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی همچون شمارۀ قبل شامل چهار بخش است. در این شماره مطالبی  را از مارتین اسکورسیزی، آلن بدیو، ریچارد تالر، آمارتیا سن، ویلیام دیویس و دیگران می‌خوانید.

پروندۀ ویژۀ این نوبت، «آیا انتخابات و رفراندوم برای دموکراسی مضر است؟»، همان‌طور که از عنوانش نیز پیداست، بررسی مفصلی است دربارۀ حال‌وروز فعلی دموکراسی در جهان و رابطۀ آن با برگزاری انتخابات که به مناسبت «دوازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری» در کشورمان انتخاب شده است. پروندۀ کتاب «تاجران توجه» کتاب جدیدی از تیم وو را بررسی می‌کند و پروندۀ «شیرینی و  قدرت» مروری است بر  میراث فکری سیدنی مینتز، محقق پرآوازۀ تاریخ فرهنگی و استاد انسان‌شناسی دانشگاه ییل.

در بخش نوشتار عناوین «چابودو! کار را راه بنداز» از جیمز پالمر، «از تاریخ چه آموخته‌ایم؟ احتمالاًهیچ » از تونی جات به همراه ۱۵ متن دیگر انتخاب شده است. در بخش گفت‌وگو مصاحبه‌هایی با آلیدا گوارا مارچ؛ دختر چه‌گوارا، نوام چامسکی و دو گفت‌وگوی دیگر را خواهید خواند. اگرچه سراسر فصلنامه پر است از معرفی و ارجاع به کتاب‌های تازه منتشر شده اما بخش بررسی کتاب این شماره مستقلاً به معرفی و بررسی ۱۰ کتاب تازه می‌پردازد. استثناگرایی اسلامی نوشتۀ شادی حمید، فراسوی آزادی دینی نوشتۀ الیزابت شیکمن‌هرد و آناتومی عشق نوشتۀ هلن فیشر، برخی از عناوینی است که در این بخش بررسی می‌شوند. 

همچون شمارۀ پیشین در این شماره آثار هنرمندانی در خلال مطالب مجله ارائه شده است. عکس روی جلد این شماره، «لیما در میدان تایمز»، اثر اینگه موارث عکاس فقید اتریشی-آمریکایی است. تصاویر دیگر این شماره نیز در شباهتی خانوادگی با این عکس انتخاب شده‌اند: زندگی حیوانات در محیط‌هایی که به دست انسان‌ها تغییر کرده‌اند.

گفتنی است که شمارۀ سوم فصلنامۀ ترجمان، به استثنای مطالب جدید، با گزینش و ویرایش مجدد مطالب وب‌سایت ترجمان علوم انسانی در زمستان ۹۵ منتشر شده است. علاوه بر کتاب‌فروشی‌ها و  روزنامه‌فروشی‌های عرضه‌کنندۀ فصلنامه، مخاطبانی که علاقه‌مند به خرید اینترنتی مجله هستند می‌توانند از طریق صفحۀ خرید اینترنتی وب‌سایت ترجمان، مشخصات سایت‌های عرضه‌کنندۀ این خدمات را مشاهده کنند. نسخۀ پی‌دی‌اف تمام‌رنگی مجله نیز به‌زودی در برنامک‌های کتابخوان فیدیبو و طاقچه در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4000576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha