به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت الاسلام مسلم پورجمالی در نشست با کارشناسان فرهنگی در سالن کنفرانس تبلیغات اسلامی هرمزگان، ماه مبارک رمضان را ماه خودسازی و خداشناسی دانست و گفت: فرهنگ ایثار و شهادت، درس آموختن از زندگی خانواده شهدا است و باید با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب که نیاز جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت را بیش از گذشته دانسته اند به این مهم توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی با تاکید برا ینکه ترویج روحیه ایثار، شهادت و از خود گذشتگی باید سرلوحه کار مدیران باشد افزود: با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان سال «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال» از سوی مقام معظم رهبری، مسؤولان باید با روحیه فداکاری، ایثار و خدمت خالصانه برای جامعه و مردم گام بردارند.
سرپرست معاونت فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت، به عنوان یک فرهنگ متعالی در زمره عالی ترین مفاهیم الهی و نتیجه والاترین ارزش هایی است که یک انسان متعهد می تواند به آن مقام دست یابد.
حجت الاسلام پورجمالی، مجاهدت و شهادت در راه خدا را مستلزم تحمل مشقات و مصائب فراوان دانست و اذعان داشت: قرآن کریم، درباره تأثیر این عامل بر روحیه و فرهنگ شهادت طلبی در مؤمنین، یکی از ویژگی های مردان الهی را که همراه پیامبران در جنگها شرکت میکردند، را صبوری عنوان کرده است.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت دستگاه های فرهنگی، هنری و اجتماعی مرتبط، در برگزاری برنامه های مربوط به حوزه دفاع مقدس تصریح کرد: برای فعالیت هر چه بهتر و بیشتر در حوزه دفاع مقدس و در راستای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند برنامه ای مدون و شایسته هستیم.
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان بندرعباس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تلاش برای احیاء آن برای مقابله با تهاجم فرهنگی موضوعی ذکر کرد که نیازمند بررسی ابعاد مختلف آن است.
حجت الاسلام پورجمالی با اشاره به برنامه های اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ابراز داشت: دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران، حمایت از تالیف کتب با موضوع ایثار و شهادت، برپایی نمایشگاه های متعدد فرهنگی و برگزاری شب شعر باهمکاری حوزه هنری از جمله برنامه های تدوین شده توسط این اداره کل است.
وی تقویت روحِ غیرت در جامعه اسلامی، تلاش برای اشاعه و تعلیم معارف حقه قرآنی به منظور تقویت ایمان، اعتقاد و یقین مردم نسبت به مبدأ و معاد، تلاش برای تقویت روحیه صبر و استقامت در مؤمنین و زدودن دلبستگیهای دنیوی و تقویت عشق و دل دادن به معبود واقعی و تقویت محبت اهل بیت(ع) در قلب مردم از مهمترین عواملی است که در تقویت و گسترش فرهنگ شهادت میتواند تأثیر داشته باشد.
نظر شما