به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر محمدحسين حليمي دبير هنري سمپوزيوم با بيان اينكه تعداد آثار ارسالي به دبيرخانه با نزديك شدن به روزهاي پاياني مهلت مقرر افزايش خواهد يافت، پيش بيني كرد با توجه به اظهار علاقه و آمادگي تعداد كثيري از هنرمندان ايراني و خارجي، آنها تا پايان آبان طرح هاي خود را براي شركت در سمپوزيوم مجسمه سازي تهران ارسال كنند.
دبير هنري سمپوزيوم بين المللي مجسمه سازي تهران علت انتخاب موضوع علم، هنر و معنويت را از سوي شوراي برگزاري و سياستگذاري سمپوزيوم جلب نظر هنرمندان داخلي و خارجي براي توجه بيشتر به ارزش هاي والاي فرهنگي، آرمان هاي معنوي و هنري و نياز جامعه معاصر ايران دانست.
حليمي گفت: "هدف از برگزاري سمپوزيوم اين نيست كه از نمونه هاي رايج ساير كشورها تقليد و آثار مشابه آنها را در ايران كپي و تكرار كنيم. البته با توجه به آثار مدرن و متنوعي كه تاكنون دريافت شده انتظار مي رود امر انتخاب و داوري بسياري پيچيده اي پيش رو داشته باشيم و به همين جهت به تكميل هيئت انتخاب و داوري نهايي بر پايه تخصص و تعهد آنها در حوزه هاي علمي، فرهنگي، زيباشناسي، هنرهاي تجسمي و مجسمه سازي نياز باشد."
وي همچنين در مورد تركيب هيئت داوران اظهار داشت: "هنوز در اين مورد تصميم نهايي گرفته نشده و در حال رايزني براي بررسي ابعاد هنري و تخصصي افراد براي احراز اين موقعيت هستيم. اما بنا بر نظر معاون هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، قطعا از هنرمندان متعهد و باصلاحيت كشورمان براي داوري اين سمپوزيوم بهره خواهيم برد."
به گفته حليمي، مسئوليت نظارت بر حسن اجراي اين رويداد هنري كه اسفندماه سال جاري برگزار مي شود به عهده محمدمهدي عسگرپور معاون هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران است كه دبيري اين سمپوزيوم را هم بر عهده دارد. شوراي برنامه ريزي و سياستگذاري سمپوزيوم علت برگزاري نخستين سمپوزيوم مجسمه سازي در سطح بين المللي را معرفي هر چه بيشتر توانمندي هاي تخصصي و فرهنگي جامعه هنري كشور و آن را فرصتي براي معرفي توانمندي هاي هنري ايران در عرصه هاي جهاني دانسته است.
حليمي همچنين افزود: "ايران بايد با توجه به سابقه درخشان فرهنگي و هنري، شايستگي هاي خود را با الهام گرفتن از فرهنگ و تاريخ خود به نمايش گذارد و هنرمندان ما افرادي مستعد، توانمند و نكته سنج هستند كه مي توانند همرده با مجسمه سازان معتبر بين المللي وظايف خطير خود را انجام داده و حتي با آنها رقابت كنند."
دبير هنري نخستين سمپوزيوم بين المللي مجسمه سازي تهران به تجربه و سابقه شركت برخي هنرمندان ايراني در سمپوزيوم هاي خارجي اشاره كرد و افزود: "اغلب اين افراد جزو منتخبان برنامه هاي خارجي بوده اند و بنابراين تجربه كافي براي برگزاري نخستين سمپوزيوم مجسمه سازي در گستره بين المللي وجود دارد. هر چند پيش از اين دوسالانه هاي مختلف مجسمه سازي در داخل برگزار شده بود، اما اين نخستين بار است كه ايران باني برگزاري يك سمپوزيوم مجسمه سازي جهاني شده است."
با گذشت دو ماه از انتشار فراخوان نخستين سمپوزيوم بينالمللي مجسمهسازي تهران بيش از 100 هنرمند ايراني و خارجي براي حضور در آن اعلام آمادگي و طرحهاي خود را به دبيرخانه سمپوزيوم ارسال كردهاند.
کد خبر 400860
نظر شما