به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر رمزی گفت: قبل از سال ۹۱ شرکت دخانیات ایران در بحث قانون انحصار دخانیات، مسئول حاکمیت بود و از اوایل سال ۹۲ این مسئولیت به وزارت صنعت، معدن و تجارت یا مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور محول شد.
وی افزود: خوشبختانه از آن به بعد، با برگزاری چندین جلسه با وزارت بهداشت که متولی حسن اجرای کنترل و مبارزه با مصرف دخانیات است، توانستیم سازوکار مناسبی را با وزارت بهداشت به استناد قوانینی که وجود دارد اجرا کنیم.
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور با اعلام این خبر که از سال گذشته تا به امروز بیش از ۳۰ هزار واحد صنفی خرده فروشی محصولات دخانی، دارای پروانه شدند، خاطر نشان شد: وقتی ما بتوانیم واحد صنفی را دارای پروانه کنیم و واحدهایی که بدون پروانه و غیر مجاز هستند تفکیک شوند، دستگاه های نظارتی و بازرسی به نحو مطلوبی می توانند با عرضه کنندگان غیر مجاز برخورد کنند.
وی افزود: طبق قانون و آیین نامه ها تنها سه صنف خواروبار فروش، سوپرمارکت و سقط فروش امکان عرضه محصولات دخانی را دارند و دکه ها به هیچ وجه این مجوز را ندارند و در جلساتی با شهرداری و وزارت ارشاد و دستگاه هایی که کلا مسئولیت این دکه ها را دارند تذکرات قانونی داده شده و در حال پیگیری هستند تا سازوکاری درست کنند تا دیگر دکه ها نسبت به عرضه محصولات دخانی اقدام نکنند.
نظر شما