به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی موسوی پنجشنبه شب در اتاق فکر تولید و صنعت در ساری با اشاره به پیگیری مجدانه برنامه توسعه در شهرستانها، ازجمله اقدامات انجامشده در سه سال اخیر، علیرغم محدودیتهای منابع، به گازرسانی هفت شهرک، ساخت و یا نوسازی پنج تصفیهخانه و اجرای ۲۲۰ پروژه عمرانی اشاره کرد و افزود: بااینحال کارهای بر زمینمانده بسیاری وجود دارد.
وی بابیان اینکه، همه ما اعم از بخش دولتی و خصوصی ساکنان یک کشتی هستیم و باید آن را بهدرستی به مقصد برسانیم، افزود: سمنهایی که بتوانند مشکلی از مشکلات صنعت و تولید را باز کند، قطعاً اثربخش و موردحمایت است.
موسوی با اشاره به اتاق بازرگانی و در کنار آن انجمنهای تخصصی در خانه صنعت و معدن و در شهرکهای صنعتی و مجامعی ازایندست، بر همافزایی این مجامع تأکید کرد و افزود: این مجامعه باید از ظرفیتهای هم استفاده کنند تا به نتیجه برسند.
مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان بابیان اینکه هرچند پرداختن به مصادیق مهم است، بر وضع رویه و قانون مفید یا اصلاح رویه مخل تأکید کرد و گفت: همه باید به سمتی رویم که رویهای را اصلاح کنیم که شامل حال همه صنعت شود و جایی که همه باهم ظرفیت خود را پایکار بگذاریم به نتیجه خواهیم رسید.
وی با اشاره به اینکه تولیدکننده، مهمترین بخشی است که مشکلات را لمس میکند، افزود: دستورالعملی که ممکن است مخل یک فرایند تولید باشد را یک واحد تولیدی لمس میکند و شروع اصلاح آن نیز از همین مجامع نشأت میگیرد.
وی بابیان اینکه شهرک و ناحیه صنعتی ما یک هزار ۹۰۰ هکتار بوده و در یکفاز یک هزار و ۵۰ هکتار به آن اضافهشده است، افزود: این امر، زمینه را برای استقرار صنایع بزرگ فراهم میکند و دغدغه ما را خواهد گرفت.
نظر شما