۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰

در نشست شورای برنامه ‌ریزی و توسعه آذربایجان شرقی عنوان شد؛

ضرورت بازنگری در سند تدبیر توسعه/کسب رتبه اول ایجاد فرصت‌های شغلی

ضرورت بازنگری در سند تدبیر توسعه/کسب رتبه اول ایجاد فرصت‌های شغلی

تبریز - استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت بازنگری در سند تدبیر توسعه استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده ظهر شنبه در نشست شورای برنامه ‌ریزی و توسعه استان اظهار داشت: یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به بحث توسعه روستایی استان در سال ۹۶ اختصاص یافته که رقم کافی نیست ولی باید از آن به خوبی استفاده شود، همچنین باید باعث تشویق سرمایه‌ گذاران به حضور در مناطق روستایی شود.

وی افزود: انتخاب ۱۰۰ روستای نمونه از بین دوهزار روستای استان یکی از طرح های معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری است که باید به آن توجه شود و به عنوان نمونه کار به‌عنوان الگوی روستاییان قرار گیرد.

جبارزاده با اشاره به اینکه اجرای طرح زیرساخت داده‌های مکانی با استفاده از ظرفیت شرکت‌ های دانش ‌بنیان نیز در استان ضروری است، افزود: باید شرکت های دانش بنیان در این خصوص ورود کنند و مسئولان نیز به آنها کمک کنند.

کسی حق ندارد چوب لای چرخ تولید کند

وی سپس به تسهیلات بانکی و سپرده های مردم در بانک ها اشاره کرد و گفت: باید بانک‌ های آذربایجان شرقی سپرده‌ های استانی خود را به طرح‌ های داخل استان اختصاص دهند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه از مدیران اجرایی می‌خواهم کسانی را که چوب لای چرخ تولید و اشتغال می‌گذارند و مانع حل مشکلات هستند به سیستم قضایی معرفی کنند، ادامه داد: این آخرین اخطار است و هیچ شهروندی به هیچ بهانه‌ای حق ندارد از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف چیزی فراتر از قانون مطالبه کند.

وی با اشاره به اینکه با زیاده‌ خواهی برخورد قانونی می ‌کنیم، ابراز داشت: ملاک ما قانون است و باید از سرمایه گذاران حمایت شود.

وی از کسب رتبه اول ایجاد فرصت‌های شغلی از محل اتمام طرح‌های نیمه‌تمام است توسط استان خبر داد و گفت: براساس آن در سال گذشته، پنج‌هزار و ۱۹ شغل جدید در استان ایجاد شده است.

جبارزاده با اشاره به اینکه عده ‌ای معدود خارج از سیل جمعیت به رئیس ‌جمهور توهین کردند، گفت: باید با کسانی که به روحانی اهانت کردند برخورد شود.

رتبه اول آذربایجان شرقی در ارتقای ظرفیت واحدهای تولیدی

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از رتبه اول آذربایجان شرقی در ارتقای ظرفیت واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: آذربایجان شرقی با یک هزار و ۴۳۳ واحد، اصفهان با ۱۲۶۰ واحد و لرستان  با یک هزار و ۵۲ واحد، به ترتیب بیشترین تعداد را در خصوص ارتقاء ظرفیت واحدهای تولیدی به خود اختصاص داده اند.

علی نواداد با بیان اینکه از منظر ایجاد فرصت‌هی شغلی از طریق افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی استان آذربایجان شرقی با ۲۹ هزار و ۲۶۲ نفر، اصفهان با هشت هزار و ۷۰۴  نفر و خوزستان با پنج هزار و ۴۷۵ نفر بیشترین فرصت شغلی را ایجاد کرده اند، گفت: در حوزه حمایت از طرح های سرمایه گذاری نیز استان های همدان به تعداد یک هزار و ۲۵۳ مورد، آذربایجان شرقی با ۳۶۵  مورد و گیلان با ۱۲۵  مورد، بیشترین حمایت را از طرح های سرمایه گذاری داشته اند تا به مرحله بهره برداری برسند.

وی از ارتقای ظرفیت ۱۴۳۳ واحد تولیدی و صنعتی در استان خبر داد و گفت: ظرفیت ها و پتانسیل های بالایی در استان وجود دارد که باید از آنها به خوبی استفاده شود.

کد خبر 4013856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha