به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی فرشادان بعد از ظهر امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان در سنندج، اظهار داشت: رسانه ها رکن چهارم دمکراسی هستند و به همین دلیل انتظار می رود که اصحاب رسانه در استان کردستان از تمامی ظرفیت های در اختیار خود برای توسعه این استان بهره برداری شود.
وی با اشاره به اهمیت رسانه ها در حوزه نطارت بر فعالیت های مدیران و مسئولان دولتی در استان کردستان، بیان کرد: رسانه ها و خبرنگاران باید نطارت کافی بر فعالیت های مدیران داشته باشند چرا که قلم یک خبرنگار می تواند باعث بیدار شدن یک مدیر و تلاش بیشتر وی برای رفع مشکلات شود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت های رسانه ها در استان کردستان و لزوم تعامل خبرنگاران با اعضای مجمع نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی یکی از اولویت های اصلی به شمار می رود.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت استان کردستان در حوزه های مختلف و لزوم توجه بیشتر دولت به ظرفیت های این استان، گفت: اعضای مجمع نمایندگان استان در تلاش برای رفع مشکلات مردم هستند و تلاش می شود که در این مسیر از تمامی ظرفیت های در اختیار بهره برداری شود.
فرشادان با اشاره به وضعیت مدیران ادارات و سازمانهای دولتی در استان کردستان، افزود: متاسفانه امروز بعضی از مدیران ادارات و سازمان های دچار روزمرگی شده اند و این یک آفت برای توسعه استان کردستان به شمار می رود.
وی عنوان کرد: متاسفانه بعضی از مدیران ادارات و سازمان های دولتی در استان کردستان دیدگاه توسعه ندارند و این وضعیت باعث فراری دادن افراد سرمایه گذار بخش خصوصیدر استان کردستان می شوند.
وی ضمن انتقاد از فراری دادن شماری از سرمایه گذاران از سوی مدیران ادارات و سازمان های دولتی استان کردستان، افزود: من به شما تعهد می دهم که اگر مدیری در مسیر توسعه کردستان خللی وارد کرده و یا اینکه ممانعت داشته باشد با وی برخورد کرده و آن را نیز به شما خبرنگاران معرفی کنم تا همه مردم استان در جریان اقدامات ضد توسعه ای وی قرار گیرند.
حوزه راه یکی از مهمترین مشکلات در استان کردستان است
رئیس مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهمترین مشکلات استان کردستان مربوط به حوزه راه است که متاسفانه کردستان در شاخص های مربوط به این بخش یکی از استانهای کم برخوردار کشور است.
وی افزود: متاسفانه در سال گذشته در استان کردستان شمار زیادی به دلیل وقوع تصادفات کشته شدند و نکته نگران کننده تر این است که شمار کشته شدگان در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ در این استان حدود ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است که دلیل بخشی از وقوع تصادفات و مرگ و میر افراد مربوط به نبود راه های مناسب در استان کردستان است.
فرشادان با اشاره به شاخص های حوزه راه روستایی در استان کردستان، عنوان کرد: بر اساس اعلام آمارهای رسمی از سوی سازمان های مسئول کردستان در بخش بهره مندی از راه آسفالته روستایی آخرین استان کشور است و این مهم می طلبد که مسئولان و مدیران تلاش بیشتری در این بخش داشته باشند تا محرومیت های استان کردستان در این بخش نیز رفع شود.
وی به وضعیت پروژه راه آهن همدان - سنندج اشاره کرد و افزود: خوشبختانه هم اکنون هر سه قطعه این مسیر به پیمانکار واگذار شده است و عملیاتی اجرای آن در دست انجام است و انتظار می رود که دولت نیز توجهی ویژه به این بخش داشته باشد.
مدیریت سدهای استان کردستان جای انتقاد دارد
وی به مشکلات استان کردستان در بخش آب اشاره کرد و گفت: کردستان علیرغم توانمندی های خوبی که در بخش آب در اختیار دارد ولی متاسفانه از این توان و ظرفیت به خوبی بهره برداری نمی شود و این وضعیت جای نقد و اشکال است.
رئیس مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی از وضعیت مدیریت بخش آب به ویژه سدهای استان انتقاد کرد و افزود: سوال اصلی ما این است که چرا سدهایی در داخل استان و با استفاده از اعتبارات این استان احداث شده و امروز مدیریت آنها از سوی سایر استانها صورت می گیرد.
وی با اشاره به لزوم بهره برداری مناسب از ظرفیت های بخش آب در استان کردستان، اظهار داشت: انتظار می رود که در سایه پیگیری های صورت گرفته از سوی نمایندگان و همچنین تلاش سایر مدیران ادارات و سازمان های دولتی متولی امر شاهد بهره برداری بهتری از ظرفیت های بخش آب در استان کردستان باشیم.
فرشادان عنوان کرد: در صورتی که از ظرفیت های بخش آب در کردستان به خوبی بهره برداری شود، کردستان ظرفیت و پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به قطب کشاورزی کشور را دارد و انتظار می رود که در آینده ای نزدیک شاهد تحقق این مهم باشیم.
عدم جذب اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی در استان کردستان
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وعده رئیس سازمان برنامه و بودجه برای اختصاص اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی برای جبران کمبودهای استان کردستان در حوزه های مختلف، اظهار داشت: متاسفانه این وعده از سوی مدیران استانی دنبال نشد و این اعتبار تاکنون جذب نشده است و این روند جای انتقاد جدی است و مدیران استان کردستان باید پاسخگوی این موضوع باشند.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه مدیران شماری از ادارات و سازمان های دولتی در استان کردستان قدرت چانه زنی ندارند و بعضی از ظرفیت های ایجاد شده در راستای جذب اعتبار نیز به دلیل این ضعف جدی از بین می رود.
وی به وضعیت بخش بهداشت و درمان در استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در حوزه بهداشت و درمان نیز با نگاه ویژه دولت در تغییر رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اقدامات خوبی صورت گرفت و انتظار می رود که این روند رو به رشد در این بخش به صورت جدی دنبال و پیگیری شود.
وی افزود: با راه اندازی و افتتاح بیمارستان کوثر در سنندج و همچنین تجهیز سایر مراکز بهداشتی و درمانی به ویژه در حوزه انتخابیه تا حدودی بر مشکلات مردم کاسته شده است ولی انتظار می رود که با همکاری مسئولان استانی و کشوری شاهد فعالیت ها و اقدامات بهتری در حوزه بهداشت و درمان در استان کردستان باشیم.
نظر شما