به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار، صبح شنبه، در جلسه برنامهریزی و توسعه استان، با بیان اینکه لولههای گاز از مناطق روستایی جنگلی عبور میکند اما گاز به روستائیان نمیرسد، نتیجه این امر را استفاده روستائیان از چوب درختان برای مصرف سوخت برشمرد و بر پیگیری اخذ اعتبار ملی در این زمینه بویژه در رابطه با استانهای شمالی تأکید کرد.
استاندار مازندران در رابطه با آفات جنگلها، به تهدید از میان رفتن جنگلها و محدودیتهای سمپاشی جنگلها اشاره کرد و افزود: سازمان تحقیقات باید در رابطه با آفاتی که ایجاد میشود، پاسخگو باشد و پیگیریهای لازم انجام شود.
اصغر طالبی اتویی معاون سازمان برنامه و بودجه مازندران نیز اظهار کرد: هدف از جلسه امروز ارزیابی عملکرد برنامه ۵ ساله پنجم دستگاه های استان است که برای آنها در این برنامه ۵ ساله عملیات و اقدام هایی پیش بینی شده بود که مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی افزود: این برنامه ها از سه منظر اعتباری مورد بحث قرار می گیرد که شامل تحقق برنامه ها از محل اعتبارات، از محل کل اعتبارات و دیگری عملکرد دستگاه های اجرایی است.
معاون اقتصادی و امور برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با بیان اینکه وقتی مرحله نخست اعتبارات آماده شده بود در جلسه شورای برنامه ریزی اسفند ۹۵ لحاظ گردید، ادامه داد: همه گزارش ها مبنی بر اینکه در طی برنامه چه اتفاقی در استان افتاد مورد بحث قرار گرفت در حالی که در جلسه امروز در رابطه با دستگاه های اجرایی ، فصول و برنامه بحث می شود البته از فصل کشاورزی شروع کردیم و دستگاه هایی که ذیل فصل کشاورزی قرار گرفته بودند میزان برآورد اعتبار و عملکرد آنها طی سالهای برنامه (در ارتباط با برنامه های اجرایی اقداماتی که برای آنها تدوین شده بود ) گزارش شد.
طالبی در ادامه تصریح کرد: دستگاه های اجرایی مختلف اعم از جهاد کشاورزی، منابع طبیعی مناطق ساری و نوشهر، شیلات و دامپزشکی عملکردشان در دو مقوله بررسی شد که در این ارزیابی، عملکرد ها یا مطلوب بود یا نامطلوب؛ البته در برآورد نامطلوب ، فاصله دستگاه ها از برنامه خیلی عقب تر نبوده است.
وی افزود: در برنامه های مطلوب دستگاه هایی همچون جهادکشاورزی حدود ۷۰درصد، دامپزشکی نزدیک به ۱۰۰ درصد و منابع طبیعی ها حدود ۶۴ درصد دارای عملکردی مطلوب به نسبت اعتباراتی که گرفتند ، بودند.
معاون اقتصادی و امور برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه استان مازندران، با تصریح اینکه شکاف برنامه ای که ما در استان داریم یک شکاف جدی است، افزود: دلیل این شکاف این است که اعتبار به استان تزریق نشده در حالیکه ما باید در طی برنامه ششم شکاف های طی برنامه پنجم پر کنیم و برای برنامه ششم هم، یک رویکرد منطقی اتخاذ کنیم تا در جهت مسیر توسعه استان گام های اساسی برداریم .
طالبی علت دیگر شکاف برنامه ای را در مازندران ابلاغات و الزاماتی عنوان کرد که از سوی دفتر مرکزی به استان ابلاغ شده بود. .
طالبی خاطرنشان کرد: ما به تفکیک فصول برای دستگاه های اجرایی ارزیابی آنها را ارائه خواهیم کرد در عین حال به تفکیک دستگاههای اجرایی و تفکیک شهرستان ها، در برنامه جدید ارزیابی استان انجام و به شکل کتاب خواهد شد برای این منظور گزارش در دست تدوین است و پس از چاپ برای متولیان، نخبگان علمی و همه دست اندرکاران ارسال خواهد شد تا برای برنامه ششم و عملیاتی شدن آن مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما