به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرج اللهی بعداز ظهر شنبه در حاشیه بازدید از طرح های اقتصاد مقاومتی شهرستان بناب در گفتگو با خبرنگاران ضمن اعلام این خبر افزود: با پرداخت این تسهیلات برای یک هزار و ۵۰۰ نفر شغل جدید و پایدار ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه ها برای اولین بار در کشور و در شهرستان بناب اجرا می شود؛ تصریح کرد: کلیه تسهیلات پرداخت شده برخلاف دیگر تسهیلات که به علت عدم نظارت در امور غیر مرتبط به کار گرفته می شود، دقیقاً در ایجاد اشتغال به کار گرفته شده است.
فرماندار بناب خاطر نشان کرد: کارگران قالیبافی در صورت تمایل برای ایجاد کارگاه اختصاصی می توانند با مراجعه به این صندوق از تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریالی این صندوق بهره مند شوند.
فرج اللهی همچنین حمایت از فارغ التحصیلان دانشگاهی را اولویت اول پرداخت تسهیلات اشتغال زایی اعلام و اظهارکرد: به علت نبود استخدام در ادارات دولتی باید زمینه برای اشتغال فارغ التحصیلان در مراکز تولیدی و صنعتی فراهم شود.
ضرورت حمایت از تولید کنندگان فرش دستباف
رئیس صندوق کارآفرینی امید شهرستان بناب نیز در این گفتگوی خبری گفت: سرمایه گذاران بخش خصوصی شاغل در قالیبافی و تولید پوشاک می توانند در صورت تأمین یک سوم هزینه های کارگاه، دو سوم مابقی را از تسهیلات چهار درصدی صندوق کارآفرینی امید استفاده نموده و به ایجاد کارگاه اقدام نمایند.
رحیم زادمحمدی پرداخت تسهیلات به کارگاه ها را ضامن ایجاد شغل پایدار اعلام کرد و افزود: در این روش و تحت نظارت صندوق مشاغل جدید و واقعی ایجاد و افراد تحت بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفته و از مزایای قانون کار بهره مند می شوند.
وی یادآور شد: در جهت حمایت از فرش دستباف طرح پرداخت تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریالی توسط این صندوق تصویب شده است که با ابلاغ اعتبارات به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
نظر شما