۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۹:۵۸

در نشست هم اندیشی ساماندهی آموزش های شاغلین معدن آذربایجان شرقی عنوان شد؛

لزوم توجه به بخش معدن آذربایجان شرقی باهدف اشتغالزایی برای جوانان

لزوم توجه به بخش معدن آذربایجان شرقی باهدف اشتغالزایی برای جوانان

تبریز - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی گفت: رونق بخش معدن می تواند بخشی از مشکل اشتغال جوانان استان را حل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی ساماندهی آموزش های شاغلین در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی دوشنبه با حضور علیزاده، نماینده ورزقان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار این شهرستان، رحمانی معاون معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، جمعی از فعالان حوزه صنعت و معدن استان، سرمایه گذارانی از ترکیه و چین با هدف اجرای تفاهم نامه مابین آموزش فنی و حرفه ای کشور و سازمان صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی برگزار شد.

لزوم توجه به بخش معدن آذربایجان شرقی با هدف اشتغالزایی برای جوانان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی در این نشست با اشاره به وجود منابع معدنی در استان از جمله  معدن مس سونگون ورزقان به عنوان قطب معدن آذربایجان شرقی گفت :  خوشبختانه در استان از نعمت معادن مختلف با تنوع خیلی بالا برخوردار هستیم و نیاز به رونق در این بخش اهمیت زیادی دارد و می تواند بخشی از اشتغال جوانان استان را به خودش اختصاص دهد و این مسئله امکان پذیر نخواهد شد مگر با مشارکت طرفین تفاهم نامه که از نظر فکری، محتوای آموزشی، مالی و تدارکاتی این امر مهم به سرانجام برسد .

یعقوب نماینده در ادانه افزود: ما باید در بحث آموزش های مربوط به معدن، یک تمرکز آموزشی ایجاد کنیم و تلفیقی از آموزش ها را ارائه دهیم .

وی با اشاره به مرکزیت شهرستان ورزقان به عنوان مرکز آموزش معدن خاطر نشان کرد: تمرکز آموزش های فنی و حرفه ای در شهرستان ورزقان خواهد بود و چنانچه نتایج خوبی حاصل شود به شهرستان های دیگر نیز می توانیم تعمیم دهیم.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای آذربایجان شرقی لزوم پیگیری های بعد از آموزش را مهم عنوان کرد و افزود : پس از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای بایستی روش های راه اندازی کسب و کار و شغل نیز آموزش داده شده و پیگیری شود تا در کنار آموزش حصول و اطمینان به نتایج کار برای ما روشن شود و این موضوع از اهدف آموزش فنی و حرفه ای در کنار ارائه آموزش های لازم خواهد بود .

وی به وجود استاندارد های آموزشی مبتنی بر دانش، مهارت و نگرش اشاره و تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای با تدوین سرفصل ها و استانداردهای آموزشی و ۴۷ نوع دوره برای شاغلین در معدن در مقایسه با موسسات و واحدهای دانشگاهی موفق تر عمل کرده است .

نماینده از شرکاء اجتماعی خواست تا با همفکری و مشارکت هم در بحث آموزش در راستای ارتقاء توانمندی های شاغلین در بخش معدن این مهم به سرانجام برسد و با اشاره به اهداف تفاهم نامه مابین آموزش فنی و حرفه ای کشور و سازمان صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: این تفاهم نامه با هدف اجرایی نمودن قانون الزام فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای، شناسایی مشاغل و آینده پژوهی مشاغل جدید در حوزه معدن و صنایع معدنی، نیاز سنجی، برنامه ریزی، اجرا و ارزشیابی دوره های آموزش مهارتی با تاکید بر ایمنی، بهداشت و ملاحضات زیست محیطی برای شاغلین بخش معدن و صنایع معدنی کشورمنعقد گردیده است .

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای آذربایجان شرقی استفاده از پتانسیل و امکانات علمی و اجرایی طرفین برای افزایش کیفیت دوره های آموزشی و تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز در حوزه معدن و صنایع معدنی را نیز از اهداف تفاهم نامه برشمردکه در ایجاد زمینه های اشتغال و استفاده از ظرفیت های طرفین برای اجرای آموزشهای مهارتی برون مرزی در حوزه معدن و صنایع معدنی منعقد گردیده است .

آموزش در حوزه صنایع معدنی جزو سرمایه گذاری های پایدار است

رحمانی معاون معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت : کار در معدن جزو کارهای سختی محسوب می شود و هر نوع سرمایه گذاری در معدن جزو سرمایه گذاری های خوب و مفید در جامعه به حساب می آید.

وی ضمن تاکید بر اهمیت آموزش در بحث معدن، آموزش صنایع معدنی را نیز در کنار معدن خواستار شد و در ادامه افزود : هر مهارتی که بتوانیم به منابع انسانی فعال در بخش معدن ارائه دهیم جزو سرمایه گذاری های پایدار محسوب می شود و اهمیت این امر برکسی پوشیده نیست.

کد خبر 4019917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha