به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم عصر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های دهه امامت و ولایت در استان اظهار داشت: باید کمیته های تخصصی اجرایی این دهه بیشتر فعال شده و نتایج فعالیت های این کمیته ها به خوبی روشن شده و به اطلاع مردم برسد.
وی ادامه داد: هر کار مفیدی که در طول سال انجام می شود، می توان به گونه ای برنامه ریزی کرد که در این دهه نیز انجام شود به عنوان مثال بهره برداری از مجتمع های مختلف یا افتتاح های متفاوت در این ایام عملی شود.
نماینده ولی فقیه در استان برگزاری برنامه های مختلف برای نوجوانان و جوانان را از ضروریات این دهه دانسته و گفت: برای تحقق این امر باید توجه بیشتری بر روی دانشگاه ها و مدارس شود.
وی افزود: باید روز به روز احترام این دهه بیشتر نگه داشته شود که یکی از مصادیق آن می تواند برگزاری باشکوه تر برنامه های دهه باشد.
دهه امامت و ولایت فرصتی برای تحقق اهداف غدیر است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا نیز در این جلسه اظهار داشت: غدیر حقیقتی به وسعت تاریخ است و تبیین و تعمیق فلسفه غدیر و مجاهدت و تلاش برای استقرار جامعه غدیر وظیفه ای بر عهده تمامی مسلمانان بوده و هم اکنون که نظام جمهوری اسامی حاکمیت یافته، این وظیفه بیشتر نمایان می شود.
حجت الاسلام حسن کاملی فر افزود: بنیاد غدیر با هدف تبلیغ و ترویج افکارعلوی در جوامع اسلامی شکل گرفته که تشکیل این بنیاد را می توان در سایه ابتکار و تلاش آیت الله خزعلی دانست.
کاملی فر دهه امامت و ولایت را فرصتی برای پایه گذاری و تحقق اهداف غدیر و تجدید میثاق با صاحب غدیر دانست و گفت: سیاست بنیاد اولویت در برنامه های زیربنایی و توسعه برنامه های گرامیداشت و تبلیغی است که تمرکز بیشتر این بنیاد در دهه ولایت و امامت و ایام میلاد امیرالمومنین است.
وی افزود: نمونه ای از برنامه های گرامیداشت و مناسبتی برنامه ریزی جهت گسترش روزافزون مراسم های مختلف در سراسر کشور از طریق دعوت مردم، تعامل با رسانه ها و سازمان های مردمی، برگزاری مراسم جشن در کلیه دستگاه های اجرایی، خدمات بسیج پزشکی به عموم مردم به شکل رایگان، نورافشانی از طریق شهرداری و دیگر امور از برنامه های گرامیداشت و مناسبتی است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا در خصوص برنامه های فرهنگی بنیاد نیز گفت: برگزاری دوره های آموزشی غدیر شناسی برای دانش آموزان و معلمان، مسابقات انشا نویسی در مدارس، مسابقات ورزش در مدارس و دانشگاه ها، برگزاری نشست های علمی پیرامون مسائل غدیر، پاسخگویی به شبهات توسط بسیج دانشجویی، انتشار ویژه نامه غدیر در نشریه های دانش آموزی، برگزاری دوره های غدیر شناسی، هدایت محتوای سایت های غدیرشناسی، اعزام مبلغه به دانشگاه ها، مدارس و روستاهای دور، مسابقات کتابخوانی با محوریت غدیرشناسی نمونه ای از این برنامه های تبلیغی است.
وی شبیه سازی واقعه غدیر توسط سازمان اردویی بسیج در شهر تبریز و چهار شهرستان استان را از جمله فعالیت هایی دانست که در طول این ایام مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
نظر شما