به گزارش خبرنگار مهر، رضا نقدی در گفت و گو با اصحاب رسانه اظهار داشت: با راه اندازی کارخانه پردازش، تفکیک و تولید کود کمپوست در منطقه چاله زباله حجم دفن غیراصولی زباله های شهرستان های کاشان و آران و بیدگل از ۲۵۰ تن در روز به ۱۲۰ تن کاهش یافت.
وی افزود: مدیریت پسماند شهرستان های کاشان و آران و بیدگل پس از برگزاری جلسات مداوم برای حل مشکل دفن غیر اصولی زباله های دو شهرستان در جوار بخش کویرات و شهر ابوزیدآباد و هشت روستای تابعه این شرکت را راه اندازی کرد.
شهردار ابوزیدآباد تصریح کرد: کارخانه کود کمپوست، با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال و با مشارکت شهرداری های عضو و همچنین اعتبارات سازمان شهرداری های کشور راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه مردم شهر ابوزیدآباد و هشت روستای تابعه مدت هاست گرفتار مشکلات ناشی از دفن غیر اصولی زباله در جوار محل زندگی خود هستند، گفت: تجمع حیوانات و حشرات موزی و استشمام بوی بد زباله از دیگر مشکلات مردم در بخش کویرات آران و بیدگل بود که با راه اندازی شرکت کود کمپوست بخش زیادی از این مشکلات حل می شود.
نقدی جلوگیری از افزایش سطح افقی دفن زباله، جلوگیری از آلودگی آب های زیرزمینی و همچنین در آمدزایی را از مزایای راه اندازی کارخانه کود کمپوست در منطقه کویرات آران و بیدگل بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت برای ۲۰ نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرده است، افزود: از حجم دفن ۲۵۰ تن زباله دفنی در چاله زباله ۲۰۰ تن مربوط به شهرستان کاشان و مابقی مربوط به آران و بیدگل است.
نظر شما