به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، سید مصطفی میرسلیم در جمع اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: باید به شناخت موضوعی، حقوقی و زمانی معروف و منکر توجه کنیم زیرا این مساله دامنه گستردهای دارد و باید آن را بصورت مستمر یادآوری کنیم.
وی افزود: رویههای منکری که در جامعه وجود دارد، مسائلی است که بصورت مکرر مطرح میشود و همین تکرارها کار تخریبی خودش را انجام میدهد. ما مسائل دینی و برحق خودمان را هم باید همواره به روش مناسب تکرار کنیم و بر آنها اصرار بورزیم زیرا تکرار صحیح است که برای ما سازندگی ایجاد میکند. در عین حال نیز نباید اجازه بدهیم دشمنان از اثر تکرارهای باطل خود استفاده کنند.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به استفاده از هنر در امر به معروف و نهی از منکر گفت: آنچه در عرصه فضای مجازی و حقیقی ارائه میدهیم باید هنرمندانه باشد زیرا این کار هنری است که با جذابیتش اثرگذار است و ایجاد تحول میکند.
میرسلیم با بیان اینکه ما در امر به معروف و نهی از منکر نباید از روشهای هنرمندانه غافل شویم، اظهار کرد: معمولا روشهای ضربتی در موضوع امر به معروف و نهی از منکر را در آخرین مرحله انجام میدهند. بعنوان مثال وقتی میخواهیم فساد را در ذهن جامعه به انزجار بکشانیم در ابتدا باید از روشهای هنری و اقناعی استفاده کنیم و در آخرین مرحله دست به اقدامات ضربتی بزنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید سبک زندگی خود را در قرآن و سیره اهل بیت پیدا کنیم، گفت: ما میتوانیم این سبک زندگی را در قالب فعالیتهای هنری در جامعه جا بیاندازیم. امروز اشاعه معروف از این طریق محقق خواهد شد.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ما برای امر به معروف و نهی از منکر بعنوان یک اقدام خیر، باید ۸ مرحله را طی کنیم. یک اینکه بدانیم بر مبنای فطرت الهی آفریده شدهایم و نباید نسبت به کاری که انجام میدهیم نگاهی مایوسانه داشته باشیم. در مرحله دوم باید برای «شنیدن» اصالت قائل شویم و در مرحله سوم باید بتوانیم تبعیت از بهترین سخن را رواج دهیم.
میرسلیم ادامه داد: چهارمین مرحله این است که باید سعی کنیم افرادی وارد صحنه شوند که ارادهای برای اصلاح داشته باشند. در مرحله پنجم نیز باید جوانان خود را به قیام برحق ترغیب کنیم و نکته ششم هم اینکه باید وارد مرحله «حرکت» بشویم چراکه در صراط مستقیم به حرکت نیاز داریم.
وی همچنین افزود: در مرحله هفتم باید حرکت خود را بدون سستی و خمودگی انجام داده و زمان را از دست ندهیم و به حرکت اصلاحی خود سرعت ببخشیم. مرحله آخر هم اینکه باید در امر به معروف و نهی از منکر با یکدیگر مسابقه بگذاریم.
نظر شما