دبیر ششمین دوسالانه نگارگری ایران درباره برگزاری این دوسالانه به خبرنگار مهر گفت: "ششمین دوسالانه نگارگری بعد از شش سال تعویق بالاخره برگزار شد. این دوسالانه از اولین مراحل شکل گیری تا رجوع هنرمندان و ارسال آثارشان به شکلی باکیفیت ارائه شد که برای ما هم غیرقابل تصور بود. در واقع این دوسالانه به نوعی رشد صعودی نگارگری ایران را به معرض نمایش گذاشته است."
حبیب اله صادقی افزود: "نگارگری ما قابلیت بالندگی و تجلی و توجه را دارد. تلاش تمام هنرمندان در این مجموعه قابل ستایش است، به خصوص آثاری که از شاهنامه شاه طهماسب ارائه شده یکی از فاخرترین بخش های دوسالانه است. 80 اثر از شاهنامه شاه طهماسب و سایر شاهنامه ها در بهترین موزه های دنیا نگهداری می شود که شناسنامه ملی ایرانیان است. در واقع آثار این دوسالانه از برجسته ترین آثار نگارگری ایران هستند."
سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران در خصوص فعالیت های اخیر خود در عرصه تجسمی هم گفت: "در حال حاضر مراحل بازسازی هنرستان پسرانه را به اتمام رسانده و موفق شده ایم در ماههای گذشته گنجینه، کتابخانه، آتلیه عکاسی، گرافیک و نقاشی هنرستان را بازسازی کنیم. همچنین قرار است بعد از اتمام کامل هنرستان پسرانه تهران که جنب هنرستان کمال الملک است، هنرستان های اصفهان، تبریز و شیراز را هم بازسازی کنیم."
صادقی تصریح کرد: "بررسی سرفصل های آموزشی و درسی نیز از دیگر فعالیت های ما در هنرستان پسرانه بوده است. بازسازی این هنرستان امروز بعد از گذشت چهار ماه پایان می پذیرد. اخیرا در هنرستان کمال الملک نیز با همکاری سایر دوستان یک گالری مجهز دایر کرده و آن را کانون توجه و تمرکز فعالیت های هنری جوانان قرار داده ایم."
نظر شما