به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام موسی محبی ظهر پنج شنبه درجمع بانوان فعال در عرصه حجاب و عفاف در نهاوند با بیان اینکه نهادینهسازی فرهنگ حجاب و عفاف بهعنوان یکی از اصل ضروری در تقویت باورهای دینی نیازمند برنامهریزی مناسب در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است، گفت: نقش جامعه اسلامی در ایجاد و ترویج این باور انکارناپذیر بوده و در نگاهی عمیقتر، ضروری و اساسی است.
وی خانواده را مهمترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و افزود: باور عفت دینی و حجاب اسلامی باید از درون خانواده و از سوی اعضای آن به نسل آینده آموزش داده شود.
حجتالاسلام محبی با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید از نهاد خانواده شروع کرد و در این زمینه نقش آموزشی و پیشگیرانه نهاد آموزش و تربیت یعنی مدارس نیز در کنار خانواده بسیار مهم و موثر است، عنوان کرد: نباید اجازه دهیم الگوسازی غیرمکتبی از سوی بعضی از هنجارشکنان در جامعه رخ دهد.
وی گفت: بهترین عامل برای توسعه فرهنگ عفاف و ترویج حجاب بهعنوان یک ارزش، خود مردم متعهد و متدین هستند.
وی با بیان اینکه حجاب به انسان حرمت می بخشد و در مبارزه با نفس به او کمک میکند و ارزش های انسانی مانند عفت، حیا، متانت و شخصیت را حفظ میکند، گفت: هویت زن به حفظ حجاب، حفظ حرمت و شخصیت فردی و اجتماعی و به صورت کلی بر پیروی از سیره حضرت زهرا(س) است.
رئیس تبلیغات اسلامی نهاوند، بدحجابی را مشکلی مهم در جامعه اسلامی دانست و با بیان اینکه متأسفانه ورود مدهای غربی هر روز براین مشکل میافزاید، عنوان کرد: جامعه ما در چنین شرایطی نیازمند ارائه الگویی فاطمی در عرصه عفاف و حجاب است.
وی با اشاره به تأکید شریعت اسلامی بر رعایت عفاف و حجاب در جامعه گفت: حجاب زنان در جامعه اسلامی باید بر اساس موازین الهی و قرآنی باشد.
دبیرستادساماندهی شونات فرهنگی نهاوند با بیان ای که محدوده حجاب در قرآن مشخص است، گفت: نباید کاری کرد که زمینه ارتکاب گناه در جامعه فراهم شود.
حجتالاسلام محبی رعایت عفاف و حجاب را تضمین کننده سلامت جامعه دانست و گفت: توجه به این فریضه مهم سبب حفاظت از ارزش وجودی زنان در جامعه میشود بنابراین همه باید توان خود را در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به کار گیرند.
نظر شما