به گزارش خبرنگار مهر، مجید پور عیسی ظهر شنبه در جلسه شورای آموزشوپرورش خراسان شمالی اظهار کرد: اشتغال و تولید بهعنوان یکی از مهمترین بحثهای اقتصاد مقاومتی، بهعنوان شعار و اولویت سال قرارگرفته که باید دستگاههای دولتی بر این اساس برنامهریزی کنند.
پور عیسی تصریح کرد: آنچه خودمان نمیتوانیم بهصورت بهره ورانه از آن استفاده کنیم باید در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، به بخش خصوصی و یا تعاونیهای کوچک واگذار شود.
وی با اشاره به مشکلات آموزشوپرورش در خصوص هنرستانهای کشاورزی و امکاناتی که در این هنرستانها به دلیل نبود متقاضی تحصیل، وجود دارد، تأکید کرد: آموزشوپرورش باید برای حل این مشکل از بخش خصوصی و با راهاندازی تعاونی کوچک بهره بگیرد.
وی بابیان اینکه این مشکل در دیگر دستگاههای دولتی استان نیز وجود دارد، اظهار کرد: منابع طبیعی عرصه و زمینهای چندین هکتاری دارد که هیچ استفادهای از آنها نبرده که لازم است برای افزایش کارایی این زمینها برای امور دیگر مورداستفاده قرار بگیرد.
رئیس سازمان برنامهوبودجه خراسان شمالی خواستار حمیت آموزشوپرورش برای تعیین تکلیف هنرستانهای کشاورزی شد و گفت: در صورت گرفتن مصوبه در شورای آموزشوپرورش، در کارگروه اقتصاد مقاومتی نیز برای واگذاری به بخش خصوصی کمک خواهیم کرد.
مدارس روستایی خراسان شمالی نیازمند دو میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز به سیستم گرمایشی
معاون آموزش متوسطه آموزشوپرورش خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به تحصیل ۶۶ هزار و ۱۸۱ دانشآموز در یک هزار و ۵۷۹ مدرسه روستایی استان، اظهار کرد: برخی از این مدارس مستهلک و نیازمند تعمیر و بازسازی است.
عباس سعیدی تصریح کرد: دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای تجهیز مدارس روستایی به سیستم گرمایشی اعتبار برآورد شده است تا این مدارس برای مهرماه سال جاری آماده استقبال از دانشآموزان شوند.
سعیدی بابیان اینکه برای آمادهسازی مدارس نیاز مبرم به این اعتبارداریم، عنوان کرد: با سرانهای که به هر مدرسه اختصاص داده میشود، نمیتوان کاری کرد.
وی با اشاره به ساختار جدید و سهساله هنرستانها، گفت: تجهیزات هنرستانها جوابگوی محتوای امروز کتابهای ما نیست و در حال حاضر یکصد هنرستان در سطح خراسان شمالی امکانات لازم به لحاظ سختافزاری و تجهیزات را ندارند.
پوشش تحصیلی ۹۸.۲۲ درصدی دانشآموزان ابتدایی در خراسان شمالی
معاون آموزش ابتدایی آموزشوپرورش خراسان شمالی نیز در این جلسه پوشش تحصیلی دانشآموزان مقطع ابتدایی در استان را ۹۸.۲۲ درصد عنوان کرد.
عصمت بدخشان با اشاره به اینکه دغدغههای فرهنگی اجتماعی و اقتصادی خانوادهها، بیماری و بیسرپرست و بد سرپرست بودن دانشآموزان از دلایل ترک تحصیل آنان است، خواستار رفع دغدغهها در خصوص پوشش تحصیلی دانشآموزان شد.
بدخشان تصریح کرد: دادگستری، دانشگاه علوم پزشکی، نهادهای کمیته امداد و بهزیستی و غیره میتوانند با توجه به حوزه کاری خود و تخصص و منابعی که دارند، آموزشوپرورش را در این زمینه یاری دهند.
وی بابیان اینکه سکونتگاههای غیررسمی بیشترین آمار ترک تحصیل و بازماندگان از تحصیل را دارد، پیشنهاد داد: در کارگروهی تخصصی مشکلات و موانع تحصیلی دانشآموزان این مناطق موردبررسی قرار بگیرد.
نظر شما