جلال ذکایی مدیر سابق چاپخانه سروش با تائید خبر استعفای خود به خبرنگار مهر، ضمن تأکید بر عدم مدیریت صحیح درباره دلایل این تصمیم خود، گفت: در حال حاضر بسیاری از مولفان و مترجمان و تصویرگرانی که با این موسسه انتشاراتی بزرگ همکاری میکردند، به دنبال راهی برای خارج کردن آثار خود از این انتشاراتی و سپردن آنها به ناشران دیگر هستند.
وی از تعیین فردی جایگزین برای تصدی چاپخانه شرکت انتشارات سروش خبر داد و در عین حال گفت: با شرایط موجود ، وضعیت آن بهبود نخواهد یافت و حتی ممکن است به ورطه ورشکستگی هم بیافتد اما به اعتقاد من برند انتشارات سروش، خود به تنهایی ظرفیت بالقوهای است که چنانچه به نیروی انسانی موجود آن اعتماد وجود داشته باشد، میتواند مانند خیلی از ناشران بزرگ خود را احیا کند.
همچنین به گفته ذکایی، شرکت انتشاراتی سروش بدهیهای مختلف و در عین حال سنگینی دارد که بخشی از آنها مربوط به طلبهایی است که مولفین و مترجمان و تصویرگران از آن دارند. چاپخانه سروش هم مبالغ هنگفتی را بابت تعمیر دستگاهها و ماشینآلات چاپ و همچنین تهیه کاغذ از بازار، بدهکار است که هیچ یک از این مبالغ بعد از ۶ ماه به طلبکاران پرداخت نشده است و در حال حاضر مجبور شده است تنها با ۳۰ درصد ظرفیت خود، فعالیت کند.
نظر شما