به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد جواد موسوي هوايي معاون پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي گفت: نامگذاري سال پيامبر اعظم(ص) در فضاي داخلي و بين المللي ( جهان اسلام و غرب) بسيار مناسب بود و بازتابهاي مطلوبي به همراه داشت و ابتكاري به دست مسئولان داد كه متأسفانه خوب استفاده نشد. از سوي ديگر پيشنهاد دانشگاه بين المللي پيامبر اعظم(ص) از سوي اين سازمان ارائه شد كه ضمن دارا بودن مزيت استراتژي مزاياي ديگري نيز در پي خواهد داشت .
وي توجيه ملبغين، گفتمان، انتشار كتاب، برگزاري ميزگردهاي علمي، ورود در مباحث هنري چون رمان نويسي، داستانهايي براي كودكان و نوجوانان، تهيه نماهنگ و تهيه فيلمهاي كوتاه براي سال پيامبر اعظم(ص) را ديگر فعاليتهاي سازمان در سال پيامبر اعظم(ص) عنوان كرد.
معاون پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي گفت: 53 عنوان كتاب در دست تهيه است كه سعي شده اين عناوين كتابها تكراري نبوده و محتوايي متفاوت داشته باشد و براي مخاطبان جوان در قطع پالتويي در 120 صفحه در نظر گرفته شده است. از اين تعداد كتاب 12 جلد به چاپ رسيده و بقيه آن اواخر آذر ماه منتشر خواهد شد. دو نماهنگ تهيه شده كه در هر يك از نماهنگها علم و حكمت پيامبر(ص) و در ديگري رحمت و عطوفت پيامبر اكرم نشان داده مي شود.
حجت الاسلام سيد جواد موسوي هوايي تصريح كرد: گفتمانهاي ديني جوان امسال بر مسئله وجود پيامبر اعظم(ص) متمركز شد و همچنين براي ره توشه تبليغ مبلغان در ماه رمضان، در ايام فاطميه، محرم و صفر پيشنهاد ما در اختيار قرار دادن موضوعاتي درباره پيامبر اكرم(ص) بوده است.
وي با بيان اينكه اگر چه سازمانها، وزارتخانه ها و نهادها فرصتي براي تبليغات عملكرد خود داشتند، اما سازمان تبليغات اسلامي براي برنامه هاي خود هيچ تبليغاتي انجام نداد، گفت: اين سازمان در نظر داشت تا ثمره فعاليتهاي خود را به مرحله متنابهي رسانده و سپس براي معرفي آنها اقدام كند.
حجت الاسلام سيد جواد موسوي هوايي تأكيد كرد: سازمان تبليغات اسلامي به عنوان سازماني براي تبليغ دين و تشيع در راستاي نظام جمهوري اسلامي و با موقعيت و استراتژي سياسي كشور بنا نهاده شده است و نشاندهنده درايت امام راحل در ايجاد سازمان تبليغات اسلامي براي تبليغ دين و ارتباط بين اين سازمان با مراكز علمي، حوزوي، دانشگاهي و مخاطبين است. از اين رو ما نيز در به روز كردن تبليغات، محفوظ كردن، كاربردي كردن اسلام و آموزه هاي آن تلاش مي كنيم.
معاون پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي با بيان اينكه بحث تبليغات ديني و احياي فرهنگ تشيع و حركت در راستاي حفظ نظام جمهوري اسلامي در ابعاد سياسي، امنيتي و فرهنگي از جمله اهداف و رسالتهاي سازمان تبليغات اسلامي است، افزود: رويكرد تأثير گذارترين مباحث اقتصادي، امنيتي و سياسي به سمت انسان است، انساني كه شرايط آن تغيير كرده و قابليت آموزش را دارد و انسانها تحت يك فرهنگ مشخص و حركت سياسي و اجتماعي تغيير مي كنند و موجبات امنيت ملي و يا عدم امنيت را فراهم مي آورند.
وي اظهار داشت: مسئله دين و فرهنگ ديني از سوي بسياري از نهادها و وزارتخانه ها مورد توجه است، اما در اين راستا سازمان تبليغات اسلامي درصدد است تا مديريت فرهنگي تمام فعاليتهايي كه در كشور انجام مي شود را به عهده گرفته و به يك قرارگاه فرهنگي در كشور تبديل شود. در اين راستا سازمان به عنوان بازوي تبليغات ديني به ساماندهي و تبليغ مسائل مرتبط با دين مي پردازد.
حجت الاسلام موسوي هوايي افزود: روشنفكران و جوانان از سازمان تبليغات اسلامي انتظار دارند كه روش تبليغاتي آن به روز باشد. سازمان بايد علم را در خود جمع كند تا بتواند دين را همه جانبه تبليغ كند .
نظر شما