به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر کل امور فرهنگی سازمان اوقاف و امورخیریه با بیان اجرای دوره های ترویج سبک زندگی اسلامی و کاهش آسیب های اجتماعی با عنوان طرح زندگی «به رنگ خدا » در مرداد ماه در قم گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در نظر دارد با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی و نیز کاهش آسیب های اجتماعی، دوره های آموزشی تربیت مربی مهارتهای زندگی را در شهر مقدس قم برگزار نماید.
حجت الاسلام سیدمحمدکاظم موسوی متقی تصریح کرد: مربیان آموزش دیده که در گام اول طرح زندگی به رنگ خدا، از بانوان خواهند بود، در بقاع متبرکه شاخص مناطق مختلف کشور و تحت حمایت ادارات اوقاف و امور خیریه اقدام به برگزاری کلاس های مهارتهای زندگی برای بانوان علاقه مند در سطح بقاع متبرکه خواهند نمود.
موسوی متقی افزود: دوره های مهارتهای زندگی با توجه به نیاز خانواده ها و طیف جوانان، در سه گرایش مهارتهای زندگی با رویکرد مهارتهای فردی ؛ خانواده و ازدواج و تربیت فرزند برگزار می شود.
مدیرکل امور فرهنگی سازمان اوقاف در ادامه افزود: در دور اول طرح زندگی به رنگ خدا، بانوان مستعد و مبرز و متاهل طلبه با همکاری حوزه های علمیه خواهران در دوره های سه گانه در قم شرکت خواهند کرد و پس از مراجعت وطی کردن آموزش های تکمیلی مهیای تدریس برای دختران و بانوان در شهرستان ها خواهند شد.
آزمون ورودی به همراه آزمون شخصیت روز ۱۹ مرداد ۹۶ در ادارات کل استان ها برگزار خواهد شد و دوره های آموزشی در سه گرایش از ۲۸مرداد ۹۶در طی چهار دوره یک هفته ای (هر گروه یک هفته)در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد..
نظر شما