به گزارش خبرنگار مهر، محمد حقانی در جریان سیصد و شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: در ابتدا از بانیان باغ کتاب شهر تهران که این کار بزرگ را انجام دادند تشکر کرده و این اقدام قابل تقدیر است اما نکاتی وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود.
وی تصریح کرد: قرارداد اولیه این مجموعه در سال ۸۵ به مبلغ ۵۵٫۸ میلیارد تومان به امضا رسید که قرار شد باغ کتاب در مدت دو سال احداث شود.
وی گفت: در سال ۸۸ مجدداً این رقم به ۷۹ میلیارد تومان افزایش یافت به طوری که این اقدام در الحاقیهای قید و قرار شد شرکت کیسون این مورد را پیگیری کند.
حقانی ادامه داد: انتظار میرفت در این سالها سرعت عملیاتی برای احداث باغ کتاب بیشتر شود که این مورد انجام نشده است.
رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: بنده مصوبهای را از شورا ندیدم که وجود داشته باشد ضمن اینکه پیوستهایی هم ارائه نشده است در حالی که باغ کتاب برخلاف زمان تعیین شده که قرار بود طی دو سال احداث شود ۱۰ سال به طور انجامیده است.
حقانی ادامه داد: تاکنون ۳۲۰ میلیارد تومان برای احداث باغ کتاب هزینه شده و این در حالی است که هنوز با پیمانکاران این مجموعه تسویه حساب نشده است و امیدواریم این مورد، مورد توجه قرار گیرد و این کار به شورا و شهردار بعدی ارجاع داده نشود.
وی ادامه داد: پروژه باغ کتاب برای رویدادهای بینالمللی طراحی شده اما هیچ گونه هماهنگی و تاییدیهای از سوی وزارت ارشاد برای این کار صورت نگرفته است.
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از کمبود پارکینگ در مجموعه باغ کتاب بیان کرد: ظرفیت پارکینگهای مجاور برای باغ کتاب محدود است و باید به این موضوع نیز توجه شود.
حقانی همچنین به واگذاری باغ کتاب به مؤسسه نشر شهر وابسته به سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران انتقاد کرد.
وی اضافه کرد: این پروژه به مبلغ ۳۲۰ میلیارد تومان بدون تاییدیه شورا به نشر شهر واگذار شده است که این خلاف قانون بوده چرا که باید واگذاری هر مجموعه با مصوبه شورا صورت گیرد.
وی اضافه کرد: حدود یازده سال است که شهرداری تهران با صدای شهر قرارداد داشته و مسائل ترافیکی را از این طریق مطرح کرده که اخیراً بعد از یازده سال این قرارداد ملغی و با حوزه هنری قرارداد جدیدی به امضا رسیده است که این موارد باید پیگیری و پاسخ لازم از سوی مسئولان شهرداری داده شود.
نظر شما