پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۱

در واکنش به گزارش مهر؛

نهرودی: احتمال لغو اعزام نماینده بوکس به آلمان قوت گرفت

نهرودی: احتمال لغو اعزام نماینده بوکس به آلمان قوت گرفت

حسین نهرودی از احتمال لغو اعزام نماینده بوکس ایران به رقابتهای قهرمانی جهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای بوکس قهرمانی جهان شهریورماه به میزبانی هامبورگ آلمان برگزار می شود. بوکس ایران تنها یک سهمیه برای این مسابقات توسط سجاد کاظم زاده در وزن ۶۹ کیلوگرم کسب کرده است و اعزام وی باید با همراهی چند نفر صورت گیرد و این موضوع از نظر مالی برای فدراسیون بوکس به صرفه نیست.  

خبرگزاری مهر نیز در گزارشی به این مسئله اشاره کرد که بهتر است این هزینه صرف اردوهای تیم ملی شود.

غلامحسین نهرودی مدیر تیم های ملی بوکس در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به گزارش امروز صبح این خبرگزاری گفت: در واقع ما نیز در فدراسیون به موضوع مشکلات مالی اهمیت زیادی می دهیم. ضمن اینکه اگر کاظم زاده بخواهد اعزام شود باید خمینز سرمربی تیم ملی هم ۱۰ ملی پوش را رها کند و به همراه وی به آلمان برود. از طرفی چون خمینز دو ستاره است  باید یک مربی سه ستاره همچون نهرودی همراه وی به هامبورگ برود.

نهرودی ادامه داد: به نظرم این اعزام بیشتر برای ما ضرر دارد تا منفعت. احتمال لغو این سفر قوی است هرچند تصمیم خامی است که باید به مشورت جمعی گذاشته شود و کمیته فنی و شخص رئیس فدراسیون در این خصوص نظر دهد.

کد خبر 4037525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha