به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، بهروز آقایی گفت: در مجموع طرح توسعه بندر شهید بهشتی ۸۶ درصد پیشرفت داشته اما در بخش اسکلهها و محوطه های کانتینری بیش از ۹۲ درصد پیشرفت حاصل شده است.
وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیلهای بندر چابهار اظهار داشت: کشور اگر بخواهد از محدودیت های خلیج فارس عبور کند ناگزیر به تسریع در توسعه بندر چابهار خواهد بود که در نهایت با مکمل شدن بندر صحار و گوادر نقش منطقهای مطلوبی در تجارت دریایی کشور حاصل خواهد شد.
مدیرکل بنادر ودریانوردی سیستان و بلوچستان به مشکلات و راهکارهای واردات در بندر چابهار اشاره و تأکید کرد: کالاهای اساسی استان سیستان و بلوچستان و استانهای همجوار از پتانسیل تخلیه و بارگیری یک و نیم میلیون تن از این سهم را خواهد داشت.
آقایی به راهکارهایی همچون ۳۰ درصد تخفیف سود بازرگانی به کالاهای وارداتی اشاره کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان به قرارداد بندر چابهار اشاره کرد که یکی از هوشمندانه ترین مدل قراردادها در فضای تجارت منطقه ای است که به صورت ۱۰ ساله با پیش بینی های کالاهای ترانزیتی کشور هند به کشورهای CIS می تواند برای کشور و محور شرق جذابیت توسعه ای ایجاد نماید.
در ادامه حمیدرضا ناظمی فر مدیر کل ارزیابی طرح های بانک صنعت و معدن با ارائه گزارشی از اهداف این بانک گفت: بانک صنعت و معدن یک بانک توسعه ای است که با پرداخت تسهیلات به صنایع زیرساختی نقش موثری در توسعه متوازن ایفای نقش می نماید.
گفتنی است بانک صنعت و معدن به عنوان بانک عامل پروسه های اعتباری توافقنامه فاینانس اگزیم بانک جهت خرید تجهیزات معادل ۱۵۰ میلیون دلاری به بندر چابهار سفر داشتند.
نظر شما