۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۵۷

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خبر داد:

راه‌اندازی رشته استخراج قیرطبیعی در مرکز جهاددانشگاهی کرمانشاه

راه‌اندازی رشته استخراج قیرطبیعی در مرکز جهاددانشگاهی کرمانشاه

کرمانشاه- رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، از راه‌اندازی کد رشته استخراج قیرطبیعی در مرکز جهاد دانشگاهی علمی- کاربردی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل جلیلی امروز دوشنبه در نشست ریاست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه که در سالن شهید نوروز نژاد این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه کارآفرین و دانشگاه نسل سوم کشور بوده که تنها متولی نظام آموزش مهارتی در کشور است.

وی افزود: هدف از ایجاد این دانشگاه بستر سازی مناسب برای ارتقاء شاخص های کمی و کیفی آموزش های کاربردی و فراهم سازی زیر بنای مناسب به منظور بکارگیری دانش آموختگان است.

جلیلی،  دانشگاه علمی و کاربردی را یک دانشگاه کارآفرین دانست و یادآور شد: در راستای گسترش دانش، بسترسازی، ایجاد و انتقال مهارتهای نوین و ایجاد بحث اشتغال و ساماندهی به اشتغال رسالت این دانشگاه است.

رئیس مرکز علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه یادآور شد: واقعیت تلخی که امروز در جامعه به آن دامن می زنند بحث اعتبار مدرک دانشگاه علمی کاربردی است که باید در این زمینه بگوییم هیچ تفاوتی بین مدرک این دانشگاه و دیگر دانشگاهها وجود ندارد.

جلیلی ادامه داد: این دانشگاه تنها دانشگاهی است که دولت موظف به افزایش ۱۰ درصدی دانشجو در این عرصه است، دانشگاهی که رسالتش تربیت کارشناسان و کاردانان است.

رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: این دانشگاه از سال ۷۸ با دو گرایش کامپیوتر فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۴ کد رشته در مقطع کارشناسی و کاردانی پذیرش دانشجو دارد.

وی تعدادفارغ التحصیلان این دانشگاه را ۷ هزار نفر اعلام کرد و بیان داشت: در حال حاضر ۱۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

جلیلی ابراز داشت: در مهر ماه سال ۹۶ شاهد راه اندازی ۳ کد رشته جدید در رشته های استخراج قیر طبیعی، رشته بازیهای رایانه ای و رشته عمران با گرایش بتن در این مرکز دانشگاهی خواهیم بود.

وی بیان داشت: یکی از رشته هایی که در این دانشگاه بسیار مورد توجه قرار گرفته رشته حقوق است که این دانشگاه اولین مرکزی در کشور بود که این رشته را راه اندازی کرد.

رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خاطر نشان کرد: در این مرکز از اساتید مجرب جهت آموزش دوره های آزمون وکالت، شبیه سازی جلسه دادگاه در سالن آمفی تئاتر استفاده شده است.

به گفته جلیلی در حال حاضر ۲۰ درصد از دانشجویان در دانشگاه علمی کاربردی مشغول تحصیل هستند.

وی گفت: برای اولین بار تسهیلات بانکی قرض الحسنه در اختیار دانشجویان قرار داده ایم که علاوه بر وام صندوق رفاه وزارت علوم از آنها بهره بگیرند و پیش بینی می شود تمام شهریه دانشجویان از طریق وام پرداخت شود.

کد خبر 4039727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha