به گزارش خبرنگار مهر، ناصر امانی در جلسه علنی روز سه شنبه در واکنش به ادعاهای عباس جدیدی در خصوص بدهی ۶۰ هزار میلیاردی شهرداری گفت: هر یک از اعضا سندی در خصوص بدهی ۶۰ هزار میلیاردی شهرداری دارند به تمامی نهادهای نظارتی ارائه کنند.
وی ادامه داد: اگر سندی در خصوص این بدهی ۶۰ هزار میلیاردی وجود دارد و میگویند این اسناد آماده است، برای ما که وظیفه نظارتی و برنامهریزی در شورا داریم بدهند، ما حتماً پیگیری میکنیم. نه برای ۶۰ هزار میلیارد، حتی برای ۶ هزار میلیارد هم سندی دارند، باز برای ما بفرستند و ما موظف به پیگیری هستیم.
امانی با بیان اینکه تمامی سازمانها و نهادهایی که فعالیت اجرایی میکنند بدهی دارند، گفت: اینکه شهرداری تهران با این میزان فعالیت، بدهیهایی داشته باشد موضوع طبیعی است، همچنان که شهرداران دوره گذشته بدهی داشتهاند.
معاون شهردار تهران اضافه کرد: وقتی گفته میشود شهرداری تهران اندازه چند وزارتخانه درآمد دارد، پس دور از انتظار نیست که بدهی نیز داشته باشد.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته شهرداری تهران به طور متوسط ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در شهر تهران فعالیت داشته است، گفت: داشتن ۲۰ هزار میلیارد بدهی که ۸ درصد این مبلغ هم نمیشود، عدد قابل توجهی نیست.
امانی اضافه کرد: در شهرداری روزانه ۲ هزار پیمانکار فعالیت میکنند، حتی رُفت و روب شهر نیز با پیمانکاران بخش خصوصی است، بنابراین داشتن بدهی جدید طبیعی است و اشکالی ندارد.
به گفته وی، وزارت کشور که میزان عملکردش با شهرداری تهران قابل مقایسه نیست، ۳۵ هزار میلیارد بدهی دارد.
معاون شهردار تهران در ادامه خطاب به جدیدی گفت: واگذاری فعالیتهای شهرداری به بخش خصوصی بر اساس برنامه پنجساله است و باید از شهرداری تشکر شود که به جای آنکه در رأس کارها قرار بگیرد، وظیفه مدیریتی و نظارتی خود را انجام داده و پروژهها را به بخش خصوصی واگذار کرده است.
امانی همچنین در پاسخ به این گلایه جدیدی که اعلام کرده بود هر کسی اعتراض میشود با او برخورد میشود، افزود: چه زمانی ما با شما برخورد کردهایم، شما یک نامه املاک که واگذار شده طی ۱۲ سال گذشته از ما خواستهاید که معلوم نیست چرا در این روزهای پایانی گزارش ۱۲ ساله از ما خواستهاید و ما بر اساس وظیفه داریم تمام املاک واگذار شده را طبق لیست آماده میکنیم.
در ادامه امانی در پاسخ به انتقاد محمدحقانی در خصوص فروش ساختمانهای کوچک شهرداری در سطح شهر تصریح کرد: پیش از این شهرداری تهران ساختمانهایش در ۶۰۰ نقطه پراکنده بود که تلاش میکنیم همه ساختمانها را در پردیس مدیریت شهری متمرکز کنیم؛ بنابراین ساختمانهای کوچک در سطح شهر را واگذار کردهایم.
وی ادامه داد: بر اساس قانون طی ۱۰ سال گذشته ما مجوز داشتیم ۱۱ هزار میلیارد تومان از املاک شهرداری را واگذار کرده که تاکنون ۸ هزار میلیارد از املاک واگذار شده و هنوز تا ۳ هزار میلیارد تومان دیگر مجوز داریم؛ این در حالی است که دو و نیم برابر این میزان نیز ملک در شهرداری تملک شده است. ما ۶۰ هزار میلیارد سند حتی اگر برای ۶ هزار میلیارد هم سندی دارند باز برای ما بفرستند و ما موظف به پیگیری هستیم.
نظر شما