به گزارش خبرنگار مهر، نریمان مصطفایی عصرسه شنبه در نشست ستاد بازآفرینی در سکونتگاه های غیر رسمی و بافت فرسوده شهر نکا اظهار کرد: پایدارسازی محلات، سکونتگاههای غیررسمی و توانمند سازی بافت های فرسوده و ناکارآمد، ارتقای خدمات شهری و همچنین تعیین و تکلیف بافت های بلاتکلیف را از جمله موارد قابل توجه در ستاد شهرستانی بازآفرینی پایدار شهری برشمرد که باید مورد توجه اعضای این ستاد قرار گیرد.
وی افزود: شهرک مهرگان در نکا به عنوان منطقه آلوده و بافت های فرسوده پایلوت خوبی در سطح کشور به رسمیت شناخته شد و در بحث بافت های فرسوده نیز می توان هر محله را به عنوان پایلوت قرار داد.
مدیرکل دفتر ستاد ملی باز آفرینی شهری پایدار وزارت راه و شهرسازی با اشاره پاکسازی و بهسازی شهرک مهرگان تصریح کرد: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای پاکسازی و بهسازی شهرک مهرگان هزینه شد که میزان این اعتبارات در جهت برون رفت مشکلات این منطقه بسیار اثر گذار بود.
مصطفایی گفت: در بحث مستند سازی و آسیب سازی شهرک مهرگان (عباس آباد سابق) به عنوان پایلوت در سطح کشور باید آسیب شناسی مثمرالثمری از این مستندات صورت گیرد .
وی ضمن اشاره به جابه جایی مردم این منطقه و مشکلات پیش رو در مسکن مهر بیان کرد: به جهت پاکسازی این منطقه با جابه جایی برخی از اهالی این محله از عباس آباد به مسکن مهر به مرور با مشکلات اساسی روبرو هستیم که باید با آموزش فرهنگ سازی صحیحی برای اهالی این منطقه انجام شود.
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران اضافه کرد: برای بهسازی و آسفالت معابر مناطق خاص کشور یکهزار تن قیر رایگان با اعتبار سه هزار میلیارد تومان تصویب شد که از اواسط مرداد ماه سال جاری سهم استان مازندران از قیر رایگان مناطق خاص پیگیری خواهد شد.
مصطفایی گفت: شهرهای شمالی با توجه به دارا بودن ظرفیت های گردشگری از جمله رودخانه ها می توانند به خوبی از این ظرفیت ها در جهت اقتصاد سطح شهرها استفاده کنند.
مدیرکل دفتر ستاد ملی باز آفرینی شهری پایدار وزارت راه و شهرسازی با اشاره به مقوله اشتغال و کسب و کار افزود: پروژه اقتصادی کسب و کار خرد برای شهرهای نکا، بهشهرو گلوگاه از هر شهر یک محله برای اجرای این طرح اقتصادی انتخاب شود تا بتوان از این طریق میزان اشتغال و کارآفرینی خرد را در منطقه شرق مازندران احیا کنیم.
این مسئول با اشاره به تقسیمات جغرافیایی و تعیین تکلیف منطقه قالیشویی نکا متذکر شد: منطقه قالیشویی از محل طرح جامع تفضیلی تعیین و تکلیف شود تا با قرار گرفتن در محدوده شهری یا روستایی بتوانند از خدمات شهری یا روستایی بهره مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: برای بهسازی حاشیه شهرهای مازندران لازم است مصوبهای مبنی بر تنظیم اعتبارات ردیفهای اجرایی برنامههای سالانه دستگاههای اجرایی با اولویت سکونتگاههای غیررسمی و بافت فرسوده در ستاد بازآفرینی پایدار شهری تصویب شود.
نظر شما