۴ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۳۲

مشاور مدیرعامل شرکت عمران شهری وزارت راه و شهرسازی:

۵۴۰میلیارد ریال برای نوسازی بافت‌های فرسوده درمرکزی تخصیص می‌یابد

۵۴۰میلیارد ریال برای نوسازی بافت‌های فرسوده درمرکزی تخصیص می‌یابد

اراک- مشاور مدیرعامل شرکت عمران شهری وزارت راه و شهرسازی گفت: ۹ پروژه بازسازی بافت فرسوده در شهرهای اراک، ساوه و خمین تعریف و ۵۴۰میلیارد ریال برای اجرای این طرح ها درنظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مظفری روز سه شنبه در نشست ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان مرکزی در اراک اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری در سطح کشور ضرورت دارد نوسازی بافت های فرسوده است.

مشاور مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری وزارت راه و شهرسازی افزود: در حال حاضر یکصد و ۴۰هزار هکتار بافت فرسوده در سطح شهرهای کشور وجود دارد که نیازمند نوسازی و بهسازی است.

مظفری بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح های نوسازی بافت فرسوده در سطح کشور تا پایان سال گذشته، بیش از ۶۰۰هزار میلیارد تومان بودجه برای این منظور صرف شده و برای آنکه روند مطلوبی در اجرا حاکم و فرایند مذکور تسریع شود بایستی اعتبار بیشتری تخصیص یابد.

وی خاطرنشان ساخت: بررسی هایی که در مورد بافت های فرسوده در استان مرکزی انجام شده نشانگر آن است که سه شهر ساوه، اراک و خمین بیشتر با این مساله درگیر هستند، بنابراین در هر کدام از این شهرها سه طرح نوسازی و بهسازی اجرا خواهد شد که اعتبار در نظر گرفته شده برای هر طرح ۶۰میلیارد ریال است.

مشاور مدیرعامل شرکت عمران شهری وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین کارگروهی برای بررسی وضعیت بازار تاریخی اراک به عنوان بافت تاریخی فرسوده و در معرض خطر تشکیل شده تا برای بهسازی این بازار و تخصیص اعتبار برای این مساله تصمیم گیری شود.

در این جلسه همچنین، عزیز فیلی، معاون عمرانی استاندار مرکزی اظهار داشت: کارگروه ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی کار خود را آغاز کرده که انتظار داریم محدوده روستاها و مناطق محروم شهرها را تعیین کند و چنانچه نیاز باشد از دیگر سازمان‌های مرتبط استان برای حضور در این کارگروه درخواست شود.

وی بیان کرد: تاکنون محدوده ۷۰۰ روستا در سطح استان مرکزی مشخص شده است، در این راستا لازم است چارچوب برنامه‌ها تعیین شود تا مغایرت‌های قانونی آن برطرف گردد و بنیاد مسکن نیز وظایف نهادها و سازمان‌های مسئول را در این رابطه مشخص کند.

معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان ساخت: همچنین حریم دقیق روستاهایی که نزدیک به شهرها و یا در محدوده آنها قرار گرفته اند بایستی مشخص شود و هر چند این مناطق حریم خاصی ندارند، به منظور تسهیل در تصمیم گیری ها باید محدوده دقیق آنها مشخص باشد.

کد خبر 4041468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha