به گزارش خبرنگار مهر، عبدالنبی میری سوق ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدرشهرستان دنا در محور مواصلاتی یاسوج به اصفهان با اجرای عملیات ایست و بازرسی اقدام به کنترل خودرو های عبوری کردند.
میری سوق تصریح کرد: در ادامه ماموریت پلیس برای کنترل خودروهای عبوری پلیس در این محور به یکدستگاه خودروی وانت نیسان مشکوک شد که دستور توقف آن را صادر کرد.
میری سوق با اشاره به اینکه این خودرو با بی توجهی به دستور پلیس اقدام به فرار کردن نمود گفت: خودروی وانت نیسان در ابتدا بدون توجه به دستور پلیس اقدام به فرار نمود که با هوشیاری و سرعت عمل ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دنا با انجام اقدامات انتظامی خودروی مورد نظر متوقف شد.
وی افزود: در بازرسی ماموران از این خودرو ۳۸کیلو گرم ماده مخدر از نوع "تریاک" که به طرز ماهرانه ای در قسمتهای مختلف این خودرو جاسازی شده بود کشف و ضبط شد و راننده آن نیز دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان دنا گفت: این محموله قاچاق مواد مخدر از یکی از استان های جنوب کشور به مقصد شهرهای شمالی کشور بارگیری شده بود.
میری سوق از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه تهیه، توزیع و فروش موادمخدر در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.
نظر شما