به گزارش خبرنگار مهر، فرامند هاشمی زاده شامگاه پنجشنبه در جلسه زیرساخت اربعین با حضور معاون عمرانی وزیر کشور اظهار کرد: برای آبرسانی به مرز چذابه همکاری لازم را با قرارگاه خاتم الانبیاء داریم و لوله ها رسیده و کار را شروع کردند.
وی افزود: هرچه جلوتر می رویم مسئله اربعین در ایام گرم سال خواهد بود و بنابراین مسئله آّب را باید خیلی مدنظر داشت.
معاون عمرانی استاندار خوزستان تصریح کرد: با تلاش استاندار خوزستان نماینده وزارت خارجه در اهواز مستقر می شود و بحث صدور ویزا برای اتباع از همین اهواز انجام می شود.
اختصاص سه هزار تن قیر به استان خوزستان
مطاعی نماینده سازمان راهداری و حمل و نقل کشور نیز در این جلسه بیان کرد: در وزارت راه و شهرسازی سالن های مسافری و راه های در حال احداث از جمله اقدامات خوب وزارت راه طی سال های اخیر بوده است.
وی در پایان گفت: یک سری مشکلات در حوزه قیر برای آسفالت داشتند که بعد از بازگشت به تهران برای شروع کار دو تا سه هزار تن قیر در اختیار مدیرکل راه و شهرسازی قرار می دهیم.
نظر شما