۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۵

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو:

سالانه ۹۰۰میلیاردتومان پروژه درصنعت آب وبرق کردستان اجرا می شود

سالانه ۹۰۰میلیاردتومان پروژه درصنعت آب وبرق کردستان اجرا می شود

سنندج-معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو گفت: هزینه اجرای طرح های صنعت آب و برق استان در سال حدود ۹۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان، محسن بختیار در نشست شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان کردستان گفت: در حال حاضر پروژه های بزرگی در سطح استان در زمینه آب و برق به ویژه در بخش مهار آبهای مرزی در جریان است و سالانه حدود ۸۰۰ الی ۹۰۰ میلیارد تومان در طرح های استان هزینه می شود.  

وی عنوان کرد:  استان کردستان در بعد لحاظ جغرافیایی و نیروی انسانی ظرفیت مناسبی برای توسعه دارد و از این ظرفیت ها حتی می توان برای توسعه کل کشور نیز استفاده کرد.

وی اظهارداشت:  متأسفانه کمبود نقدینگی در بودجه عمومی دولت منجر به کاهش سرعت اجرای پروژه ها در کل کشور شده با این حال از راههای گوناگون پروژه های اساسی و مهم در وزارت نیرو به ویزه در بخش آب تأمین اعتبار و اجرا شده است.

معاون برنامه ریزی و  امور اقتصادی وزیر نیرو با بیان اینکه شرکت های توزیع برق  از محل بودجه عمومی کشور اعتباری ندارند و از طریق فروش و وصول انرژی منابع مورد نیاز خود را تأمین می کنند، ادامه داد: در صورت عدم به وصول به موقع  مطالبات امکان خدمت رسانی به مشترکین وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس تصمیات اتخاذ شده در وزارتخانه شرکت های توزیع می توانند منابع مالی حاصل از  مطالبات انباشته خود از ارگان های مختلف را در توسعه و احداث شبکه استان خود هزینه کنند، یادآور شد: بخشی از مطالبات صنعت برق به دولت از طرق مختلف مانند مالیات قابل تهاتر است و شرکت های توزیع می توانند  می توانند قسمتی از مطالبات خود را از این طریق وصول کنند.

وی با اشاره به مباحث و ابهامات مطرح شده در جلسه با استاندار و مسئولین و نمایندگان استان بیان کرد: دغدغه و نگرانی مردم و مسئولین  از سهمیه و نحوه تخصیص آب از سدهای استان حتما به مسئولین ذیربط در دولت و وزارت نیرو منعکس خواهد شد و انشاالله تصمیات اخذ شده به صورت شفاف به اطلاع مسئولین خواهد رسید.

رئیس شورای انسجام بخشی مدیران وزرات نیرو در استان به تشرح وضعیت صنعت برق در استان پرداخت و گفت: از سال ۹۰ تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان برقدار شده اند اما به دلیل عدم اعتبار لازم جهت اصلاح و بهینه سازی شبکه های برق روستایی،  امکان تکخوانی شدن لوازم اندازه گیری مشترکین همه روستاها وجود ندارد و انتظار می رود در سطح وزارتخانه اعتبار ویژه ای برای این موضوع تصویب شود.

محمد مصطفی نجفیان افزود: از محل اعتبارات بند ز تبصره ۹ قانون بودجه عمومی کشور  خوشبختانه در سال گذشته حدود ۵ میلیارد تومان اعتبار به شرکت توزیع برق استان کردستان تخصیص یافت و پروژه های خوبی در زمینه اصلاح و بهینه سازی شبکه های روستایی انجام شد.

وی بیان کرد: با توجه به احداث شبکه های برق روستاهای استان از ابتدای انقلاب اسلامی، قدمت شبکه برخی روستاهای استان به ۳۵ سال رسیده و فرسوده شده است و باید اقدام عاجلی با تصویب اعتبارات ویژه برای رفع این مشکل انجام شود.

فرشادان رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی انتظارات نمایندگان استان را در حوزه وزارت نیرو تشریح کرد.

وی با اشاره به  ظرفیت استان با وجود بهره برداری و یا احداث ۳۳ سد خواستار تجدید نظر در سیاست ها و رویکرد های وزارت نیرو خصوص سدهای گاوشان و سیازاخ شد.

کد خبر 4043752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha