۱۸ آبان ۱۳۸۵، ۲۰:۵۵

ریچارد بوچر:

سیاست آمریکا در افغانستان با پیروزی دموکراتها تغییر نخواهد کرد

سیاست آمریکا در افغانستان با پیروزی دموکراتها تغییر نخواهد کرد

"ریچارد بوچر" معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور آسیای میانه و جنوب آسیا امروز پنجشنبه ابراز عقیده کرد که سیاست آمریکا و تعهدات این کشور در قبال افغانستان با پیروزی دموکراتها در انتخابات میاندوره ای کنگره و رفتن رامسفلد تغییر نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، بوچر در جمع خبرنگاران در کابل گفت: اعتقاد ندارم که خروج رامسفلد وزیر دفاع آمریکا و پیروزی دموکراتها سیاست و تعهدات واشنگتن در قبال افغانستان را تغییر دهد.

وی افزود: ثبات افغانستان به سود منافع ملی آمریکا است و دموکراتها و جمهوری خواهان پایبند به (اتمام) این ماموریت هستند و از ماموریت در افغانستان و تلاش های ما در اینجا و نیز کمک های مالی لازم برای حمایت از این کشور پشتیبانی می کنند.

بوچر گفت: کاملا مطمئن هستم که این حمایت صرف نظر از نوع ساختار کنگره ادامه خواهد یافت و همه طیف های سیاسی  آمریکا پایبند به تعهدات خود در قبال افغانستان هستند.

از سوی دیگر؛ خالق احمد سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان نیز گفت: ما از اقدام های رامسفلد در حمایت از افغانستان در پنج سال گذشته تشکر می کنیم و مطمئن هستیم که خروج رامسفلد تاتیری بر سیاست آمریکا در قبال افغانستان برجای نخواهد گذاشت.

کد خبر 404554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha