ناصر محققی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۴ درصد از وسعت استان همدان را شهرستان رزن تشکیل می دهد، به اجرای مطالعات آبخیزداری در این شهرستان اشاره کرد و درحال حاضر ۱۷۰ هزار و ۹۷۳ هکتار عرصه قابل مطالعه از اراضی شهرستان رزن باقی مانده است، اظهار داشت: عرصه مطالعه شده برای اجرای عملیات آبخیزداری ۱۰۲ هزار و ۲۷ هکتار است.
محققی عنوان کرد: سطح عرصه هایی که پروژه آبخیزداری آن تا پایان سال ۹۵ اجرا شده ۵۱ هزار و ۷۴۴ هکتار است.
وی افزود: سطح عرصه های باقی مانده که پروژه آبخیزداری در آن قابل اجراست ۵۰ هزار و ۲۸۳ هکتاراست.
محققی یادآور شد: «عین آباد»، «نینج»، «کرفس»، «خورونده»، «جربانلو»، «قرایلر»، «منصورآباد»، و گرمک از حوزه هایی هستند که عملیات آبخیزداری در آنها اجرا شده است.
وی در خصوص مراتع شهرستان رزن با بیان اینکه مجموع سطح اراضی ملی شهرستان رزن ۹۴ هزار و ۸۳۱ هکتار است، گفت: این میزان به تفکیک در بخش سردرود ۳۵ هزار و ۳۰۰ هکتار، در قروه درجزین ۳۲ هزار و ۲۳۰ هکتار و در بخش مرکزی ۲۷ هزار و ۳۰۱ هکتار است.
ناصر محققی آبیاری جنگلکاری حاشیه جاده رزن همدان، آبیاری جنگلکاری ماهنیان، احداث آتش بر در جنگلکاری حاشیه جاده رزن همدان، احداث کمربند سبز حفاظتی روستای پیله جین و تعمیر تشتک جنگلکاری حاشیه جاده رزن و ماهنیان را از جمله پروژه های اجرا شده در سال ۹۵ برشمرد.
وی در خصوص وضعیت سند دار شدن اراضی شهرستان رزن نیز اظهار داشت: تعداد ۱۰۴ پلاک با سطح ۷۵ هزار و ۴۷۱ هکتار اخذ سند شده و تعداد ۱۵ پلاک به علت مشکلات فنی و مقرراتی با مساحت ۹ هزار و ۳۸۲ هکتار تا به امروز اخذ سند نشده است.
وی عنوان کرد: تعداد ۱۰ پلاک با سطح ۹ هزار و ۹۷۸ هکتار در شهرستان رزن اوقافی است.
نظر شما