۱۰ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۵۸

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی سمنان:

۱۷۶۰ مداح در استان سمنان فعالیت می‌کنند

۱۷۶۰ مداح در استان سمنان فعالیت می‌کنند

شاهرود - معاون فرهنگی آموزشی تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: یک هزار و ۷۶۰ مداح در استان فعالیت دارند که از این جمع یک هزار و ۱۴۳نفر در سامانه طوبی ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین روحانی نژاد ظهر سه شنبه در گردهمایی مداحان شاهرود در محل مسجد سجادیه این شهر به مناسبت دهه کرامت ضمن اشاره به ضرورت ساماندهی مداحان در سامانه طوبی، بیان کرد: این سامانه کد تبلیغ ملی به هر مداح می‌دهد تا تمام فعالیت های وی ساماندهی شود.

وی با یادآوری اینکه شاهرود ۵۸۲ مداح دارد که از این تعداد ۳۹۷ نفر در سامانه طوبی ثبت نام کرده‌اند، افزود: ثبت نام این افراد تا پایان سال باید به ۱۰۰ درصد ارتقا یابد.

معاون فرهنگی آموزشی تبلیغات اسلامی استان سمنان، در دیگر بخش سخنان خود با اشاره به ویژگی های یک مداح، گفت: یک مداح و ستایشگر اهل بیت(ع) متدین بودن، اهل مطالعه و دانش افزودن، اخلاص داشتن وخوش سلیقه بودن خوشرویی خوشگویی وخوشخویی و ... را در اولویت قرار دهد.

روحانی نژاد بیان کرد: کثرت شعرسرائی درمناقب و فضایل اهل بیت(ع) و وجود افراط وتفریط دربه‌کار بردن وزن های نامتعارف باهدف جلب مخاطب مضر است.

وی افزود: اخلاق مداری در ذکر شعر و شاعری با نگاه عالمانه و تاسی از رهنمودهای ائمه معصومان (ع) نقطه عطف در حرفه مداحی است اما باید در نظر داشت که یکی از مهمترین آسیب ها در عرصه مداحی عدم رغبت به مطالعه و فرهنگ کتابخوانی محسوب می شود.

معاون فرهنگی آموزشی تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: مداحان به مثابه وارثان و مبلغان دین اسلام بوده و مردم بسیاری از ماجراهای مختلف و حقیقت های تاریخ اسلام را از زبان آنان می شنوند و در واقع مداحان ادامه دهنده رسالت انبیاء الهی و ائمه معصوم (ع) هستند.

روحانی نژاد وظیفه و رسالت مداحان را بسیار بزرگ بر شمرد و گفت: اینجاست که یک مداح باید دلسوزانه و با توجه به تبلیغات گسترده و همیشگی و جدید دشمنان آگاهی‌ها و معارف خود را نسبت به اهل بیت (ع) ارتقاء بخشیده و خود را از مطالعه کتب مذهبی متقن جدا نکند همچنین باید دانست که اتحاد و همبستگی اقشار مذهبی و فعالان فرهنگی عامل رونق و گسترش در همه فعالیت‌های دینی ومذهبی است.

وی افزود: مداحان و هیئات مذهبی دو رکن مهم در ترویج معارف ولایی هستند که پیوند و ارتباط این دو با هم باعث تقویت بازوی دین می‌شود.

معاون فرهنگی آموزشی تبلیغات اسلامی استان سمنان در پایان گفت: دهه کرامت فرصتی است که بتوانیم تفکرات و نگرش‌های خود را دربحث ولایت باز سازی کرده و با الهام از سیره کریمه اهل بیت (ع) مدافع خوبی برای ولایت باشیم.

کد خبر 4047518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha