۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵

امام جمعه عسلویه:

قدردان نیروهای انقلابی و پرانگیزه باشیم/ لزوم تقویت وحدت در جامعه

قدردان نیروهای انقلابی و پرانگیزه باشیم/ لزوم تقویت وحدت در جامعه

بوشهر - امام جمعه عسلویه گفت: قدر نیروهای انقلابی و پرانگیزه را بدانید، اینها کسانی هستند که در مشکلات کشور را حفظ می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی هاشمی‌نژاد در خطبه‌های امروز نماز جمعه عسلویه با تبریک سالروز میلاد امام رضا(ع) اظهار داشت: انشاءالله خیرات و برکات این روز نصیب شیعیان و محبان آن حضرت شود.

امام جمعه عسلویه به جلسات ذکر اهل بیت(ع) اشاره کرد و افزود: جلسه‌ای که ذکر و یاد اهل بیت در آن باشد یا مطلبی از اهل بیت مطرح شود و یا یکی از آموزه‌های دینی در آن آموزش داده شود خدا به چنین جلساتی رحمت خود را نازل می‌کند.

وی با انتقاد از سبک زندگی امروز جامعه بیان کرد: در گذشته که این موبایل‌ها و تلویزیون و این سرگرمی‌های جدید نبود در جلسات شب‌نشینی و دورهمی مردم بحث دینی بود، کتاب‌های دینی خوانده می‌شد، مسائل دینی مطرح می شد و رساله مراجع تقلید و احکام شرعی خوانده می‌شد.

امام جمعه عسلویه در خطبه دوم با بیان فرازی از وصیت نامه امام(ره) گفت: دو رکن اصلی که رمز پیروزی انقلاب بود انگیزه الهی واتحاد مردم بود و حضرت امام فرمود همین دو رمز بقای انقلاب و نظام است تا زمانی که مردم هم مومن هستند و وحدت دارند انقلاب باقی است و خدشه‌ای بر آن وارد نمی‌شود.

هاشمی‌نژاد با اشاره به جلسه تنفیذ حکم ریاست جمهوری گفت: جلسه مهم و مبارکی بود، جمع زیادی از مسئولان کشوری و لشکری و گروه‌های مختلف سیاسی شرکت داشتند، رهبر معظم انقلاب حکم ریاست جمهوری را تنفیذ کردند.

وی اضافه کرد: رهبری توصیه‌های را به دولت داشتند از جمله اینکه اتحاد ملت را مهم بشمارند و فرمودند هرچه داریم از وحدت ملت با خودشان و با مسئولین و مجریان کشور است.

امام جمعه عسلویه ادامه داد: توصیه رهبری این بود که التهاب آفرینی نشود، دو دستگی مضر ایجاد نشود و از نظرات مخالف آشفته نشوید، اگر انتقادی دارند بگذارید انتقاد کنند. شخصیت رئیس جمهور و وزیر در نظام اسلامی بالاست و باید با صعه صدر بیشتر برخورد کند.

وی خاطرنشان کرد: نماینده مجلس که آن برخورد زشت با مجری قانون می‌کند و قانون‌شکنی می‌کند باید با او برخورد شود. مسئول باید ایمان و تقوا و حلم داشته باشد.

هاشمی‌نژاد تصیح کرد: رهبری توصیه کردند قدر نیروهای انقلابی و پرانگیزه را بدانید، اینها کسانی هستند که در مشکلات کشور را حفظ می‌کنند فرد انقلابی دلسوخته و جان برکف است که انقلاب را حفظ می‌کنند.

امام جمعه عسلویه با تبریک ۱۷ مرداد روز خبرنگار، یاد شهید صارمی خبرنگاری که حین انجام وظیفه در مزارشریف افغانستان به شهادت رسید را گرامی داشت و گفت: خبرنگار باید متعهد و امین نظام و مردم باشد؛ خبرنگار باید مصالح نظام و انقلاب و مردم را درهمه حال مد نظر داشته باشد.

وی با گرامیداشت سالروز درگذشت آیت الله حائری یزدی موسس حوزه علمیه قم، افزود: این مرد بزرگ افتخار بزرگی برای کشور آفریدند، برکت حوزه علمیه قم شامل دنیای اسلام شده است و شاگردانی تربیت شده‌اند که علوم اسلامی را گسترش داده‌اند.

امام جمعه عسلویه با رد هرگونه شایعات درخصوص اختلاف بین خود و فرماندار شهرستان بیان کرد: برخی دنبال سوژه هستند، برخی فکر می کنند بین فرماندار و امام جمعه فاصله است. دنبال گل‌آلود کردن آب هستند. شفاف و روشن است که هیچ اختلافی نیست. ممکن است بین دیدگاه بنده و فرماندار محترم اختلافی باشد ولی این دلیلی بر تضاد و عناد نیست.

کد خبر 4049871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha