به گزارش خبرگزاری مهر ، وی در گفتگو با ستاد خبری سیزدهمین جشنواره مطبوعات و اولین جشنواره خبرگزاری ها ، درباره تنوع مطبوعات کشور در مقایسه با کشورهای در حال توسعه و شرایط برگزاری جشنواره مطبوعات افزود : مضامین و محتوای یکسان برخی روزنامه ها موجب شمارگان فقیر و لاغر مطبوعات سراسری شده ، به نحوی که در حال حاضر این عارضه گریبان بسیاری از نشریات سراسری را گرفته است .
وی ادامه داد : بر همین اساس ، اگر تنوع مطبوعات در کشور همانند نشریات محلی در کشورهای در حال توسعه پاسخگوی علت وجودی خود و متناسب با ذائقه گروهی که به آن تعلق دارند باشد ، مخاطبان بی شماری را به خود جذب خواهد کرد .
صفار هرندی تصریح کرد : برای اجرای چنین رویکردی باید درجهت تقویت مطبوعات محلی و تخصصی گام برداشت .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تنوع مطبوعات در کشور باید بر یک کار ویژه مبتنی باشد ، افزود : به طور مثال ، در کشورهای درحال توسعه مطبوعات اصلی با کارکرد مشابه محدودند ، اما مطبوعات با کارکردهای خاص فراوان هستند .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی :
انتشار روزنامه های مشابه با شمارگان سه هزار فاجعه است
محمد حسین صفار هرندی گفت : انتشار روزنامه های مشابه با شمارگان سه هزار فاجعه است و نشان می دهد برای انتشار چنین روزنامه ای به مخاطب خود اهمیت نداده ایم .
کد خبر 405227


نظر شما