به گزارش خبرنگار مهر، علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی در نشست خبری امروز این فدراسیون در جمع خبرنگاران گفت: همانطور که مسئولان وزارت ورزش و جوانان صحت انتخابات را اعلام کردند هیچ خللی از نظر قانون به انتخابات ما وارد نیست و نخواهد بود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر در آینده در مورد انتخابات اخیر رایی صادر شود در چارچوب قانون به آن عمل می کنیم.
دادگر در خصوص بدهی های فدراسیون تیراندازی گفت: ۱۵ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان بدهی داریم و فدراسیون تیراندازی یکی از بدهکارترین فدراسیون های ورزشی کشور است. تلاش ما این است که نه تنها بدهی دیگری به بار نیاوریم، بلکه با شیب ملایم این بدهی ها را اعم از آژانس های هوایی و یا مطالبات شخصی پرداخت کنیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص کمبود تجهیزات و فشنگ در تیراندازی گفت: این تجهیزات یا از منابع داخلی و یا خارجی تامین می شود. به نظر می رسد ارتباطات ما با تولیدکنندگان ضعیف بوده و به دنبال تقویت آن هستیم. یکسری از تجهیزات هم باید از خارج از کشور وارد شود. وظیفه فدراسیون تامین فشنگ و سلاح است که در آینده نزدیک حدود یک تا سه ماه این مشکل را برطرف خواهیم کرد.
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص بدهی لازلو سرمربی سابق تیم ملی گفت: ایشان از فدراسیون تیراندازی طلبکار است، به هر حال تعهداتی از طرف رئیس محترم قبلی فدراسیون ایجاد شده و ما موظف به پرداخت هستیم. سعی می کنیم با توجه به تجربه ای که از گذشته دارم با تعامل به صورت حداقلی این بدهی را پرداخت کنیم.
دادگر در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا پیشنهادی برای حل دوستانه حکم دیوان عدالت اداری با سیدمهدی هاشمی ندارید، گفت: ما هیچ دشمنی با کسی نداریم و از وجود کسانی که داخل و خارج گود تیراندازی هستند استفاده می کنیم. هاشمی زحمات زیادی در طی سالهای اخیر کشیده و کسی نمی تواند منکر این قضیه شود. ایشان کرسی بین المللی دارند و اعتقاد شخصی من است که این کرسی متعلق به فدارسیون تیراندازی است و ارتباطی به انتخابات ندارد. این کرسی باید حفظ شود.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص اینکه آیا صحت دارد که فدراسیون جهانی تیراندازی هنوز هاشمی را رئیس فدراسیون ایران می داند؟ افزود: تا آنجایی که من اطلاع دارم فدراسیون جهانی تیراندازی در پاسخ به ایمیلی از یکی از خبرگزاری ها گفته بود ما به انتخابات ایران ورود پیدا نمی کنیم و مسائل داخلی تیراندازی ایران باید در داخل ایران حل شود. معتقدم ما باید این موارد را در داخل خانواده تیراندازی حل کنیم و این موضوع توسط فدراسیون تیراندازی، وزارت ورزش و جوانان و در حریم و چارچوب داخلی حل شود. عریضه به بیگانگان بردن به مصلحت هیچکس نیست.
دادگر ادامه داد: نمی گذاریم خللی به برنامه های فدراسیون تیراندازی وارد شود، افق برنامه های ما مسابقات المپیک ۲۰۲۰ است، تاکنون هیچ مدالی در این رقابت ها به دست نیاورده ایم و باید سعی کنیم با برنامه ریزی به مدال و آنچه مورد انتظار است دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به تیم اهداف پروازی ایران عنوان کرد: حدود ۱۰ روز پیش بعد از دو سال تعطیلی تیم اهداف پروازی را به مسابقات آسیای اعزام کردیم و آنها درخشش خوبی داشتند و مقام چهارم را به دست آوردند و این نشان می دهد که با تمرین مستمر می توان در این رشته به مدال رسید. ما هیچ گاه در اهداف پروازی ورزشکاری در المپیک نداشتیم و سعی می کنیم برای المپیک ۲۰۲۰ در این رشته نیز سهمیه کسب کنیم.
دادگر در خصوص احتمال برگزاری مجمع فوق العاده در فدراسیون تیراندازی عنوان کرد: حرف اول وآخر ما قانون است، در قانون همه این موارد پیش بینی شده است، من درخواستم از آقای هاشمی این است که موضوع را بدون حاشیه و جنجال پیگیری کنند. وقتی خودم رای دیوان عدالت اداری را گرفته بودم، در سه مرحله بدون حاشیه و بدون مصاحبه موضوع را پیگیری کردم، ولی اینکه دوستان هنوز رایی نگرفته و هنوز دیوان وارد نشده سر و صدا و حاشیه ایجاد کنند، خوب نیست. باید موارد در چارچوب قانون پیگیری شود، پس از آن نوبت به اعضای مجمع می رسد، احتمالا مجمع فوق العاده در فدراسیون تشکیل شده و در این زمینه تصمیم گیری شود.
رئیس فدراسیون تیراندازی افزود: اختیارات مجمع پیش بینی شده است و بهتر است به خاطر اینکه به ورزش ایران لطمه ای نخورد، پیگیری ها بی سر و صدا انجام شود و با مصاحبه های جنجالی، فدراسیون را وارد حاشیه نکنند.
دادگر در مورد کادر فنی تیم های ملی تیراندازی نیز عنوان کرد: هفته آینده اردوهای تیم ملی تشکیل می شود. فعلا کار را با مربیان قبلی ادامه می دهیم و برای رسیدن به المپیک شاید نیاز به جذب مربی خارجی باشد. در آینده نزدیک مواضع فدراسیون در خصوص جذب مربی یا ادامه همکاری کادر فعلی اعلام می شود.اگر مربی خارجی هم جذب کنیم، نافی حضور مربیان داخلی هم نخواهد بود و مربیان توانمند داخلی در کنار مربی خارجی به تجربه اندوزی خواهند پرداخت.
نظر شما