به گزارش خبرنگار مهر، محمود مهر محمدی قبل از ظهر یکشنبه در جلسه هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان اظهار داشت: با اجرای مصوبه انتقال دانشجویان هر استان به دانشگاه استان خود می توانیم شاهد توسعه بیش از پیش دانشگاه باشیم چرا که وقتی دانشجویان، دانشجویان بومی باشند اثر مستقیم خود را بر روی تعلیم و تربیت منطقه خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: اینکه در دانشگاه فرهنگیان، ردیف ملی داریم مانعی برای توسعه دانشگاه در استان ها مطرح می شود اما بر خلاف این نظر، در داخل استان ها نیز می توان کارهای زیادی انجام داد که از جمله آن ها می توان به کمک گرفتن از خیران و دیگر مسئولان استانی اشاره کرد که این کمک ها تنها در جنبه های مالی نیست.
هیات امنای دانشگاه به فکر تامین منابع فکری برای دانشگاه باشند
مهر محمدی از هیات امنای دانشگاه خواست به فکر تامین منابع فکری برای دانشگاه باشند، گفت: انتظار ما از هیات امنا این نیست که تنها در پی منابع مالی باشند بلکه کمک به تامین منابع فکری مهم ترین کار این هیات خواهد بود.
وی همچنین از مصوبه جدید دانشگاه برای تربیت اساتید متخصص خبر داد و گفت: مصوبه ای که در آخرین جلسه هیات امنا داشتیم تدبیر ویژه برای تربیت استاد در دانشگاه فرهنگیان است چرا که دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمان اینده کشور تنها استاد متخصص علوم مختلف لازم ندارد بلکه اساتید دانشگاه باید دارای ظرفیت ویژه ای در زمینه تربیت معلم باشند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان از لحاظ پشتوانه هیات علمی نیاز به رده تخصصی خاصی دارد که علاوه بر تخصص بالا در علوم مختلف باید در زمینه تربیت معلمان آینده کشور نیز متخصص باشند.
تدابیر ویژه برای تربیت اساتید دانشگاه
وی افزود: در این راستا ۱۰۰ نفر از اعضای هیات علمی را طی پنج سال آینده به دانشگاه های معتبر دنیا اعزام خواهیم کرد که در حال مذاکره با وزارت علوم در راستای اجرایی شدن این طرح هستیم تا طی پنج سال آینده یک هسته قوی میان رشته ای در هیات علمی دانشگاه داشته باشیم.
مهرمحمدی ادامه داد: با اجرای این طرح، این اعضای هیات علمی نه تنها به یاری دانشگاه فرهنگیان می آیند بلکه می توانند یاریگر آموزش عالی کشور نیز باشند.
ورود دانشگاه به مقاطع تحصیلات تکمیلی با پسوند آموزشی
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور از ورود دانشگاه به دوره های تحصیلات تکمیلی خبر داد و گفت: البته راه اندازی رشته هایی در مقاطع بالاتر به معنای موازی کاری با دانشگاه های دیگر نیست بلکه اگر وارد دوره تحصیلات تکمیلی می شویم همچنان با پسوند آموزشی است.
وی همچنین بر لزوم نوسازی اماکن دانشگاه ها تاکید کرد و از تدابیر ویژه دانشگاه فرهنگیان در این راستا خبر داد.
مهرمحمدی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۰ تعداد دانشجویان دانشگاه را باید به ۸۰ هزار دانشجو برسیم که مراکز فعلی می تواند برای تعلیم این تعداد کافی باشد و نیازی به مراکز بیشتر در این راستا نداریم.
وی افزود: مجمع خیران دانشگاه فرهنگیان را تاسیس کرده ایم و مقدمات خوبی در این زمینه فراهم شده، همچنین افتتاح بنیاد خیریه ویژه دانشگاه نیز از دیگر مصوبات در نظر گرفته شده است.
نظر شما