۱ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۲۵

احسان شمسایی در گفتگو با مهر:

«مجنون» به پردیس تئاتر می‌آید/ روایت زندگی جانبازان اعصاب و روان

«مجنون» به پردیس تئاتر می‌آید/ روایت زندگی جانبازان اعصاب و روان

تهیه کننده نمایش «مجنون» از اجرای عمومی این اثر نمایشی در پردیس تئاتر تهران خبر داد و عنوان کرد مضمون این نمایش درباره جانبازان اعصاب و روان است.

احسان شمسایی معاون فرهنگی موسسه فرهنگی مذهبی حضرت قاسم ابن الحسن (ع) درباره فعالیت های این مجموعه و تولید یک اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: موسسه فرهنگی مذهبی حضرت قاسم ابن الحسن (ع) در جنوب شرق تهران قرار دارد و یک موسسه چند منظوره است که علاوه بر مسجد و حسینیه که رکن اصلی آن به حساب می آید برنامه های آموزشی، فرهنگی، خدماتی و درمانی را نیز در راستای فعالیت های خود قرار داده است.

وی ادامه داد: بخشی از سبقه کاری ما توجه به مسایل فرهنگی است و با توجه به نیازهای روز جامعه به بخش های هنری نیز توجه می کنیم. در همین راستا سال گذشته در ایام ماه صفر نمایشی با عنوان «دلدادگان» تولید کردیم که در سالن «کوثر» معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۳ به صحنه رفت و با وجودی که در سالنی مهجور اجرا می شد اما از استقبال بسیار خوبی برخوردار شد. این نمایش تلفیقی از مسایل روز و وقایع کربلا را به تصویر می کشید و در کنار نگاه به واقعه کربلا، برش هایی نیز از زندگی یک شهید مدافع حرم را به نمایش می گذاشت.

این فعال فرهنگی یادآور شد: امسال نیز با توجه به تجربه سال گذشته تصمیم به ادامه فعالیت در این زمینه گرفتیم و قرار است نمایشی با موضوع جانبازان اعصاب و روان تولید کنیم. این اثر «مجنون» نام دارد که متن آن به تصویب رسیده و قرار است بعد از آماده سازی و طی مراحل بازبینی نیمه دوم مهرماه در پردیس تئاتر تهران به صحنه برود. امید یارندی نیز کارگردانی این اثر نمایشی را برعهده دارد و من نیز به عنوان تهیه کننده و مجری طرح با این نمایش همکاری می کنم.

شمسایی درباره داستان نمایش توضیح داد: این اثر نمایشی در یک آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان روایت می‌شود و محور اصلی داستان روایت زندگی شخصی به نام مهدی است که یک جانباز و آزاده دفاع مقدس به حساب می آید که سال ها اطلاعی از او در دست نبوده است اما به یکباره از زندان های عراق آزاد شده و به کشور بازمی گردد در حالی که با مشکلات روحی و روانی زیادی دست و پنجه نرم می کند و دچار شوک های مقطعی می شود. داستان نمایش درباره تلاش او برای به یاد آوردن بخشی از خاطرات و اتفاقاتی است که برای او در اردوگاه های بعثی رخ داده است.

معاون فرهنگی موسسه فرهنگی مذهبی حضرت قاسم ابن الحسن (ع) درباره دیگر فعالیت های این موسسه توضیح داد: این موسسه دارای مراکز مختلف آموزشی از جمله مرکز آموزش علمی حوزوی برای خواهران و برادران است که در آن رشته های تخصصی علوم اسلامی مثل کلام، فقه، اصول و ... تدریس می شود و به صورت رسمی به دانشجویان مدرک کارشناسی ارشد و دکترا می دهد.

وی در پایان صحبت هایش یادآور شد: همچنین دوره های فنی، هنری و علمی مثل زبان، کامپیوتر و کارهای هنری نیز آموزش داده می شود. در کنار این برنامه ها نیز یک دارالقرآن فعال که تا به حال ۷۰ حافظ قرآن را تربیت کرده در موسسه مشغول فعالیت است. وجود یک کتابخانه عمومی و تخصصی با ۲۰ هزار عنوان کتاب، یک مجموعه ورزشی و درمانگاه تخصصی نیز از دیگر بخش های این موسسه است.

کد خبر 4066335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha