۲۴ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۱۸

سال پیامبر اعظم(ص) ؛ بایدها و نبایدها - 13

مشارکت نهادها عاملی برای استفاده از فرصت باقیمانده سال پیامبر(ص) است

مشارکت نهادها عاملی برای استفاده از فرصت باقیمانده سال پیامبر(ص) است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر عدم بهره گیری مناسب از فرصت ارزشمند سال پیامبر اعظم(ص) به منظور تبلیغ دین اسلام و سیره نبوی، یادآور شد: برای استفاده مناسب از فرصت محدود باقیمانده دستگاههای فرهنگی باید با برنامه ریزی دقیق و مشارکت، فعالیتهای اجرایی مفید و مؤثری داشته باشند .

حجت الاسلام محمد هادی ربانی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه ریزیهای مطرح شده در سال پیامبر، اظهار داشت: پس از نامگذاری امسال با عنوان پیامبر اعظم(ص) در واقع سال را با این هدف آغاز کردیم که همه برنامه های فرهنگی و اجرایی نظام در راستای توسعه و ترویج فرهنگ و سیره نبوی و احیای دین و تشیع در جامعه باشد.

وی افزود: اما متأسفانه بعد از نامگذاری و پیشنهادات مطرح شده از سوی دستگاههای فرهنگی، این نهادها از موعظه و ارشاد خارج شدند و برنامه های پیش بینی شده به فراموشی سپرده شد، در واقع اگر چنانچه همه حرفها و طرحهایی که مطرح شده بود با برنامه ریزی و هماهنگی های لازم از سوی بخش های فرهنگی و دیگر نهادهای اجرایی انجام و شکل کاربردی به خود می گرفت یک عملکرد منسجم را در نهادهای فرهنگی کشور شاهد بودیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: در بخش های فرهنگی به این دلیل که اراده ای قوی در برنامه های این نهادها وجود ندارد در این راستا عملکرد منسجمی را نیز شاهد نبوده ایم.

حجت الاسلام محمد هادی ربانی با تأکید بر ضرورت استفاده بهینه از سال پیامبر(ص)، یادآور شد: در حال حاضر که نیمی از سال گذشته و تنها چند ماهی به اتمام سال باقی نمانده است، این پرسش مطرح می شود که در فرصت باقی مانده  چه باید کرد، بی تردید در چنین موقعیتی برنامه ریزی اصولی همراه با مشارکت نهادهای فرهنگی و اجرایی کشور بهترین و مؤثرترین راهکار برای بهره گیری مطلوب از فرصت باقیمانده است .

کد خبر 407308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha