۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان:

دپارتمان «مهارت‌های نرم» در لرستان تشکیل می‌شود

دپارتمان «مهارت‌های نرم» در لرستان تشکیل می‌شود

خرم‌آباد- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان گفت: به‌زودی دپارتمان «مهارت‌های نرم» در لرستان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه آموزشی کسب و کار، کارآفرینی، ثروت آفرینی، موفقیت و تغییر نگرش از فقر به ثروت با شرکت بیش از ۱۰۰ کارآموز برای اولین بار در استان در مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفه ای خرم آباد برگزار شد.

رحمن قلاوند مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان با حضور در این کارگاه آموزشی اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای و به تبع آن اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان بر اساس زیرساخت های ایجاد شده آموزش های مهارتی را به منظور آمادگی افراد برای حضور در عرصه بازار کار و همچنین توانمندسازی و ارتقاء مهارت شاغلین ارائه می دهد.

وی افزود: یکی از مهمترین اهداف این آموزش ها در حوزه مهارتی علاوه بر توانمندسازی افراد، ارتقاء بهره وری نیروی انسانی است و دولت به منظور حمایت از کارآفرینان و بنگاه های تولیدی و خدماتی و به عنوان یکی از شرکای اجتماعی سرمایه گذاری این آموزش ها را بر عهده می گیرد.

قلاوند با بیان اینکه ما آموزش ها را ازنظر نحوه ارائه، تجهیزات مورد نیاز و هدف از ارائه آنها به دو نوع مهارت های سخت و مهارت های نرم دسته بندی می کنیم، تصریح کرد: مهارت های سخت یا Hard Skill مهارتهایی مانند جوشکاری، صنایع ساختمان و … و مهارت های نرم یا Soft Skill در واقع برای اتصال آموزش های سخت به یکدیگر و اتصال آنها به تولید، خدمات و بازار کار نقش آفرینی می کنند و مهارت هایی مانند فنون سرپرستی، ارتباطات مؤثر انسانی، راه های دستیابی به بازار توزیع و فروش محصولات، تأمین منابع مالی، فنون مذاکره و… از جمله مهارت های نرم هستند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان تصریح کرد: در کشور ما مراکز آموزش های فنی و حرفه ای بیشترین سرمایه گذاری خود را بر روی مهارت های سخت انجام داده اند و یکی از دلایلی که این آموزش ها به اندازه تمایل ما منجر به ارزش افزوده اقتصادی نمی شود غفلت از آموزش های نرم در برنامه ریزی آموزشی کشور است.

قلاوند گفت: یکی از بیماری های موسسات تولیدی و خدماتی استان در فقدان مهارت های نرم و تجهیز نبودن هیئت مدیره به بخشی از تخصص های بنیادی است که باعث می شود در تعیین اهداف، تامین ابزار و تجهیزات، بهسازی، بازسازی و توانمندسازی نیروی انسانی دچار مشکل شوند و نتوانند بازار مناسب را برای محصول خود بیابند و محصولات خود را به درستی و متناسب با سلیقه مشتریان در بازار ارائه کنند.

وی بیان داشت: به زودی دپارتمان «مهارت های نرم» متشکل از نیروی انسانی صاحب تخصص در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان تشکیل خواهد شد و بخشی از آموزش سند مهارت استان را که برای ۳۰۰۰۰ نفر تدوین شده است به مهارت های نرم اختصاص می دهیم.

کد خبر 4077470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha