به گزارش خبرنگار مهر، سلطانی روز سه شنبه در مراسم اختتامیه هشتمین المپیاد علوم و فناوری نانو که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد اظهارداشت: علم و فنآوری وسیله ای برای پیشرفت و توسعه کشور است و باید با استفاده از همه ظرفیت ها از این ظرفیت برای تعالی جامعه استفاده کنیم.
سلطانی بیان کرد: داشتن بازارهای جهانی، دانشگاههای خوب، زندگی آرام و علم و فنآوری از مولفه های رسیدن به جایگاه علمی است و در کشور نیز باید از این عوامل برخوردار شویم تا از قافله عقب نمانیم.
مدیر دبیرخانه ستاد ویژه فناوری نانو یادآورشد: دانشگاهها و مراکز علمی باید بتوانندنیازهای کنونی را برطرف کنند و پس از تحصیل در کنار تئوری علمی به مهارت آموزی و تقویت بنیه کارآمدی دانشجویان هم کمک کنند.
سلطانی اظهارداشت:باید دانش آموزان در کنار کسب دانش و علم و مهارت آموزی به اخلاق فردی، اجتماعی و حرفه ای هم توجه کنند تا فردی وارسته در مسیر تعالی جامعه باشند.
وی گفت: باید از علم نانو برای رفاه و آرامش مردم و حل مشکلات استفاده کنیم و امروز ۱۶۰ شرکت روی محصولات نانو متمرکز شده اند و بازارهای جهانی را کسب کرده اند و این روند می تواند تداوم یابد.
سلطانی تصریح کرد: برگزلاری جشنواره ها و المپیادهای علمی گامی ارزشمند درمسیر شکوفایی استعدادها و خلاقیت ها و کمک به تقویت مهارتهاست و انتخاب نخبگان در این میادین علمی می تواند آینده کشور را تضمین کند.
در این المپیاد از ۳۶ دانش آموز نخبه و منتخب صاحب مدال طلا، نقره و برنز و دیپلم افتخار تجلیل شد.
نظر شما