به گزارش خبرنگار مهر، انباشت زباله های شهر مریوان دراطراف روستای عصرآباد طی چند سال اخیر موجب اعتراضات گسترده مردم و فعالان زیست محیطی شده و در رسانه ها هم بارها به این معضل پرداخته شده است ومسئولان هم وعده مدیریت و ساماندهی آن و انتخاب محلی مناسب برای جمع آوری زباله های این شهر را دادند.
حال این معضل دستمایه طرح و ایده یکی از کارگردانان تئاتر خیابانی مریوان شده و یکی از نمایش هایی است که به مرحله نهایی دوازدهمین دوره جشنواره تئاتر خیابانی مریوان راه یافته و در چهار روز برگزاری این جشنواره به اجرا در می آید.
در این نمایش ۶۰۰ سال آینده شهر مریوان و روستای عصرآباد را نشان می دهد که باستان شناسانی در این محل حضور یافته و در حال تحقیق و بررسی هستند و به این نتیجه می رسند که عامل نابودی این روستایی که به تلی از خاک تبدیل شده وجود انبوهی زباله در این محل بوده است.
تئاتر خیابانی از جنس خود مردم است
عزیز زادسر کارگردان و نویسنده نمایش اکتشاف باستانی از مریوان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در طول سال نمایش هایی با موضوعات مختلف در روستاهای مریوان اجرا می کنیم به عنوان نمونه در روستاهای مین زده، در ارتباط با نحوه برخورد با مین های بجا مانده از زمان جنگ نمایش اجرا می کنیم.
وی بیان کرد: دردها ومشکلات فراوانی در جوامع اعم از شهری و روستایی وجود دارد که هنرمندان در تئاتر خیابانی به شکلی هنرمندانه آنها را برجسته و بیان می کنند تا راهکارهایی برای حل آنها اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه تئاتر یعنی عشق، آزادی وهمدلی عنوان کرد: هنرمندان حوزه تئاتر خیابانی بدون هیچ چشمداشت مادی تنها برای برقراری ارتباط با مخاطبان و بیان موضوعات مختلف و همدل شدن با مردم نمایش اجرا می کنند.
نظر شما