به گزارش خبرنگار مهر، مهدی باقری، شامگاه دوشنبه، در حاشیه آیین بزرگداشت روز گرگان که در کانون فرهنگی ورزشی طه برگزار شد، اظهار کرد: باید درباره ظرفیت درآمدزایی و گام نهادن در مسیر توسعه و پیشرفت گرگان سخن گفت.
باقری گفت: در این روز از طرف شهرداری و شورای دوره پنجم این مژده را به همشهریان می دهیم که شهرداری از این پس با اهتمام بیشتری به موضوع گردشگری بپردازد.
وی تأکید کرد: ما به مقوله گردشگری به عنوان یک ظرفیت مهم درآمد پایدار نگاه می کنیم و اگر دست در دست نهادها موضوع توسعه گردشگری را در دستورکار قرار دهیم آهنگ توسعه و پیشرفت شتاب دوچندان خواهد گرفت.
سرپرست شهرداری گرگان اذعان کرد: هنگامی که از جذب گردشگر در استان سخن به میان می آید، اذهان به سمت جنگل و منابع طبیعی می رود و بسیاری از ظرفیت های مغفول می ماند.
بسیاری از ظرفیت های گردشگری گرگان مغفول مانده است
سرپرست شهرداری گرگان اظهار کرد: باید به ظرفیت مغفول گردشگری در گرگان که شامل، تمدن و تاریخ منطقه، بافت تاریخی، لهجه و گویش، آداب و رسوم و صنایع دستی است، توجه بیشتری شود.
باقری توضیح داد: بافت تاریخی گرگان با مساحت ۱۵۰ هکتار بافت باارزش و دارای سبک معماری در کشور است و وسیع ترین بافت تاریخی در شمال ایران محسوب می شود.
وی همچنین گفت: بافت گرگان در سال ۱۳۱۰ خورشیدی در میراث ملی ایران به ثبت رسید و بی شک گردشکران داخلی و خارجی علاقمند آشنایی به نحوه زندگی نیاکان ما در گذشته هستند.
سرپرست شهرداری گرگان تصریح کرد: گویش گرگانی یکی از ظرفیت های مهم و مغفول گردشگری استان ماست که در دانشنامه ایرانیکا و لغت نامه دهخدا در مورد این گویش بسیار نوشته اند و باید به این تاریخ افتخار کرد.
وی در پایان گفت: امروز که گویش استرآبادی در میراث ناملموس کشور ثبت شد نقطه عطفی در فعالیت های شهرداری و دیگر نهادها برای افزایش جذب گردشگر است، پر واضح است که این کار باید از راه اصولی خود اتفاق بیفتد.
نظر شما