۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶

رحیم پور ازغدی:

نگاه به تدریس معارف به عنوان یک دکان خطر است

نگاه به تدریس معارف به عنوان یک دکان خطر است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مشکل بزرگ ما این است که در نهادهای مختلف افراد خودشان را با روسای خود منطبق می کنند، این یک خطر است که به تدریس دروس معارف به عنوان یک دکان نگاه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رحیم پور ازغدی در گردهمایی مدیران و اساتید دروس معارف دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اساتید معارف نباید به مسایل حزبی و جناحی بیاندیشند، دین خدا فقط نباید دست به دست بشود و گرنه مسئولیت ها می آیند و می روند.

وی ادامه داد: متاسفانه گاهی دیده می شود دغدغه تدریس دروس معارف به دغدغه پنجم و ششم تبدیل می شود و دغدغه اینکه حقوق ما چقدر شده و از این مسائل به دغدغه های اصلی تبدیل می شود.

 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مشکل بزرگ ما این است که در نهادهای مختلف افراد خودشان را با روسای خود منطبق می کنند، این یک خطر است که به تدریس دروس معارف به عنوان یک دکان نگاه شود.

وی افزود: باید در جذب مخاطب درست عمل کرد، متاسفانه برخی مواقع ما حرفهایی می زنیم که فکر می کنیم منطقی است ولی منطقی نیست، هر کدام از ما می خواهیم چیزی را بیان کنیم یا بنویسم بهتر است ابتدا خودمان را جای مخاطب بگذاریم.

رحیم پور ازغدی افزود: برخی مواقع خیلی ها ساکت می شوند ولی قانع نمی شوند، شما باید بتوانید مخاطب را قانع کنید. غرب زده‌ ها از غربی ها خیلی خطرناک تر هستند، گاهی با برخی غربیها راحت می شود حرف زد ولی برخی روشنفکرهای بیسواد هستند که اصلا نمی‌شود با آنها حرف زد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امروز در دوره ما می گویند حقوق چقدر است و چگونه اساتید ارتقا پیدا می کنند، این در حالی است که با این موضوعات نمی توان معارف را گسترش داد و مشکل امت را حل کرد.

رحیم پور ازغدی تاکید کرد: در زمان قبل از انقلاب روحانیانی بودند که دغدغه آنها رفع مشکلات افراد و دانشجویان بود و در جمع های ۱۰ یا ۱۵ نفره سوالات دانشجویان را پاسخ می دادند. آنها افرادی بودند که از سوی دولتی های آن زمان و روشنفکران تحت فشار بودند.

وی عنوان کرد: نباید از هیچکس بُت ساخت، حتی نباید از شخص مقام معظم رهبری و امام راحل نیز بت سازی کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: باید فعالیت های رجال انقلاب را در قبل و بعد از انقلاب دید، چرا که همه ما خاکستری هستیم و ارزش ها سیاه و سفید هستند.

ازغدی تاکید کرد: باید پرسید مخاطب ما چقدر منطقی است، اکثر مردم و دانشجویان منطق نمی فهمند، در واقع ۹۰ درصد دانشجویان منطقی نیستند و منطقی ترین حرف را نیز نمی پذیرند.

وی در خصوص فضای رسانه ای نیز گفت: اکنون زمانی رسیده است که با فوران اطلاعات در میان جوانان مواجه هستیم که هیچ آموزشی در این زمینه به جوانان ارائه نشده و خوب و بد این اطلاعات نیز مشخص نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: در این نسل ضریب هوشی بسیار بالا رفته، اما عقل آنها کم شده است.

ازغدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر به جایی رسیده ایم که در دهه چهارم انقلاب می گویند خانم به ورزشگاه بروند یا نروند، کنسرت برگزار شود یا نشود و یا اینکه کنسرت از مشهد شروع شود یا نه، اینها موضوعات درجه چندم هستند و موجب سقوط می شوند.

کد خبر 4086084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha