سیدحیدر میرفخرالدینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امسال بالغ بر ۷۲ میلیارد ریال جذب خیری در دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد داشته ایم، اظهار داشت: تعدادی از خیران از فارغ التحصیلان همین دانشگاه هستند که اکنون از کارآفرینان استان به شمار می روند.
وی عنوان کرد: شیوه جذب کمکهای خیری نیز خرید مستقیم تجهیزات یا احداث ساختمان توسط خود خیران بوده و هیچ مراوده مالی مستقیمی بین دانشگاه و خیران صورت نگرفته است.
میرفخرالدینی یادآور شد: اواخر مهرماه سال جاری در همایشی با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از این خیران قدردانی و تجلیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد میزان جذب بودجه های دولتی برای تجهیز کارگاههای این دانشگاه را نیز ۲ میلیارد تومان اعلام کرد.
وی با بیان اینکه در بسیاری از شهرستانها، فرمانداران متقاضی توسعه واحدهای این دانشگاه هستند، افزود: از آنجا که رویکرد ما توسعه کیفی است، تا زیرساختها فراهم نباشد، دست به توسعه نخواهیم زد.
میرفخرالدینی اظهار امیدواری کرد: با ورود خیران، بتوانیم نیازهای آموزشی شهرستانهای مختلف استان را تامین کرده و اقدام به توسعه این دانشگاه در شهرستانهای متقاضی کنیم.
به گزارش مهر، دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد هم اکنون در ۹ مرکز با حدود ۱۲ هزار دانشجو با ۱۰۱ کد رشته مشغول فعالیت است.
نظر شما