سید رضی محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: ۱۷ گروه نمایشی در این استان فعالیت دارند و ۹ گروه دیگر نیز در آستانه شکلگیری است.
وی افزود: با توجه به سابقه تاریخی هنر نمایشی در اردبیل و تربیت چهرههای سرشناس تئاتر در این استان، اردبیل ظرفیت قابلتوجهی برای تولید آثار نمایشی را دارد.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان متذکر شد: مهمترین کمبود گروههای نمایشی نبود سالن تخصصی برای تمرین و اجرا است و امکانات موجود نیز کفاف نیازها را نمیکند.
محمودی با اشاره به اینکه تنها پلاتو مرکز استان تنها برای ۵۰ نفر ظرفیت دارد، اضافه کرد: گروههای نمایشی نیازمند بلک باکس هایی هستند که بتوانند به صورت مداوم در اختیار داشته و نمایشهای خود را ارائه دهند.
وی افزود: از سویی تنها سالنی که قابلیت اجرای نمایش را دارد، سالن فدک است که در تمامی طول سال برنامههای ادارات مختلف در آن اجرا میشود و به صورت محدود در اختیار گروههای نمایشی است.
وی تصریح کرد: همچنان که برای سینما رفتن، سالنهای سینما فعالیت دائمی داشته و تعطیلی ندارند، برای تئاتر نیز سالنها نباید تعطیلی داشته و اجراهای دورهای روی سن برود.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان تأکید کرد: استان اردبیل ظرفیت قابلتوجهی در تئاتر کودک و مذهبی دارد و تنها کافی است هنرمندان مورد حمایت قرار گیرند.
محمودی افزود: در حال حاضر توانمندی و پتانسیل نیروی انسانی برای تولید آثار نمایشی فاخر فراهم است و انتظار میرود زیرساختها برای فعالیت گروهها تامین شود.
نظر شما