به گزارش خبرنگار مهر ، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران عصر دیروز در حاشیه مراسم انعقاد قرارداد طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندرعباس گفت : مسلم است قیمت بنزین ارتباط مستقیم با بودجه سال آینده دارد .
محمد رضا نعمت زاده با اشاره به هدفمند کردن یارانه ها، اضافه کرد: این موضوع دیروز(یکشنبه ) در کمیسیون انرژی مجلس با حضور وزیران نفت و نیرو ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت .
وی تصریح کرد : رسیدن به نتیجه نهایی در این باره بستگی به جلسات آینده دارد . نعمت زاده همچنین درباره ساختار جدید شرکت ملی نفت ایران ادامه داد : طرح ساختار جدید یا اساسنامه جدید شرکت ملی نفت براساس تصمیم نمایندگان مجلس تهیه شده است .
وی تاکید کرد : براساس اساسنامه جدید، شرکت ملی نفت ، پالایش و پخش فرآورده های نفتی ، گاز و پتروشیمی به 4 شرکت مادر تخصصی تبدیل می شوند و اعضای مجمع این شرکت ها شامل وزراء به ریاست وزیر نفت است .
نعمت زاده گفت : این 4 شرکت به یک هلدینگ (شرکت ملی نفت ) که ریاست مجمع آن را نیز رئیس جمهور به عهده دارد، وابسته می شوند .
معاون وزیر نفت افزود : بدین ترتیب وابستگی این 4 شرکت از طریق هلدینگ حفظ و از سویی دیگر نظر سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، دولت و مجلس نیز مبنی بر تخصصی شدن این شرکت ها حفظ می شود .
وی درباره مخالفت عده ای ازنمایندگان مجلس همانند رئیس کمیسیون انرژی با این ساختار جدید، گفت : مجلس مختار است در این باره بررسی های بیشتر را داشته باشد .
به گفته نعمت زاده ، مجمع عمومی شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی نیز هیئت مدیره شرکت ملی نفت است اما شرکت به همین صورت امروز باقی می ماند .
وی با اشاره به توزیع محدود بنزین در استان کردستان و سیستان و بلوچستان، گفت : در این استان ها سهمیه بندی بنزین صورت نمی گیرد بلکه شورای تامین استان و شهرستان ها برای مقابله با قاچاق مقررات خاصی را برای توزیع بنزین در این استان ها قرارداده اند و این امر ارتباطی به سهمیه بندی بنزین ندارد .
وی افزود : سهمیه بندی سوخت را دولت تصویب خواهد کرد و وسیله آن یعنی کارت هوشمند درحال آماده شدن است . نعمت زاده همچنین درباره قرارداد بهینه سازی و توسعه پالایشگاه بندرعباس گفت : این طرح شامل دومرحله می شود که درفاز اول ظرفیت پالایشگاه و در فاز دوم نیز کیفیت محصولات افزایش می یابد .
وی گفت : این طرح تحت لیسانس چند شرکت اروپایی انجام می شود . معاون وزیر نفت ادامه داد : پیمانکار دست اول این پروژه ایرانی و دست دوم آن نیز یک شرکت آلمانی است. وی شرایط این ویژگی را خاص دانست و افزود : بخشی از قرارداد ثابت و بخش دیگر به دلیل پیچیدگی های آن باید با نظارت کارفرما انجام شود، زیرا هنوز قیمت آن نهایی نشده است .
به گفته نعمت زاده ، ارزش بخش ثابت این قرارداد شامل 128 میلیارد تومان به علاوه 91 میلیون یورو است . وی ارزش بخش دوم قرارداد را که هنوز باقی مانده ، حدود 140 میلیون یورو دانست و افزود : امید است این رقم کمتر شود.
نظر شما