سید کمالالدین شهریاری در مورد مشکلات کشاورزان استان بوشهر به خبرنگار مهر گفت: در کشور ما برنامهریزی مناسبی برای تولید محصولات کشاورزی وجود ندارد و تناسبی بین تولید و مصرف را شاهد نیستیم.
وی با تاکید بر اینکه باید بازار مصرف مناسبی برای محصولات کشاورزی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: در زمانی که این تناسب وجود نداشته باشد، قیمت محصولات کشاورزی تحت تاثیر قرار گرفته و گاها شاهدیم قیمت برخی محصولات به شدت افزایش و یا کاهس مییابد.
نماینده دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعاون روستایی باید نقش مناسبی در ایجاد این تناسب ایفا کند، اضافه کرد: در سازمان جهاد کشاورزی شاهد آشفتگی و بیبرنامگی هستیم.
کشت گوجهفرنگی توسط پزشک و خلبان
وی بیان کرد: سال گذشته میزان کشت محصول گوجه فرنگی دو برابر شد و انبوه محصول تولیدی در بازار باعث شد تا قیمت گوجه فرنگی به ۲۰۰ تومان برسد که کفاف هزینههای تولید و برداشت را نمیداد.
در سال گذشته علاوه بر کشاورزان، افراد دیگری از جمله چندین پزشک، خلبان، وکیل، معلم و . . . نیز در عرصه کشت گوجهفرنگی وارد شدندشهریاری تصریح کرد: در سال گذشته علاوه بر کشاورزان، افراد دیگری از جمله چندین پزشک، خلبان، وکیل، معلم و . . . نیز در عرصه کشت گوجهفرنگی وارد شدند و علت آن سود مناسب سال قبل از ان برای گوجه کاران بود ولی این افزایش محصول در سال گذشته باعث ضرر و زیان کشاورزان شد.
نماینده دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امسال بر آموزش کشاورزان تاکید شد و میزان کشت برای کشاورزان تعیین شد تا مشکلات سال قبل تکرار نشود.
پیگیر خسارت گندمکاران هستیم
وی در مورد پرداخت خسارت گندمکاران نیز بیان کرد: صندوق ضمانت و خسارت به دلیل کمبود منابع مالی در استان بوشهر و دیگر نقاط نتوانسته است که خسارتها را پرداخت کند و ما به دنبال این هستیم که سهم دولت به این صندوق واریز شود و این صندوق خسارتها را پرداخت کند.
شهریاری اظهار داشت: این مشکل در همه کشور وجود دارد و تنها مربوط به کشاورزان استان بوشهر نیست و پیگیر پرداخت خسارتها هستیم.
نظر شما