۱ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

۸۰۰ مدرسه تخریبی در استان کرمان وجود دارد

۸۰۰ مدرسه تخریبی در استان کرمان وجود دارد

کرمان - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از وجود ۸۰۰ مدرسه تخریبی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محسن بیگی ظهر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: فعالیت بازگشایی مدارس با پروژه مهر آغاز می شود و از آبان ماه سال گذشته پروژه مهر برای امسال برنامه ریزی شد.

وی ساماندهی نیروی انسانی، تجمیع مدارس، بازسازی مدارس، فضا و تجهیزات مدارس در پروژه مهر برنامه ریزی شده است، افزود: ۴۵ هزار نفر نیرو در استان کرمان حضور دارند، با توجه به پراکندگی استان کرمان تامین نیرو یکی از مشکلات موجود در مدارس است.

محسن بیگی با اشاره به فعالیت ۲۴۳ مدرسه کمتر از پنج نفر طی سال گذشته در استان کرمان، گفت: فعالیت این مدارس با هدف جلوگیری از بی سوادی در استان است.

وی ادامه داد: سه هزار و ۵۰۰ نقل و انتقال معلمان داشته ایم که اولویت انتقال با کلاس و دانش آموز است و این در حالی است که  برنامه ریزی شده است یک هزار و ۸۰۰ نفر طی سال جاری جابجا شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان عنوان کرد: در حوزه مدارس ۸۰۰ مدارس دولتی استان کرمان غیر مقام هستند و با دغدغه دانش آموزان را نگه می داریم.

اجرای ۵۰ پروژه مقاوم سازی مدارس در کرمان

وی با بیان اینکه در راستای مقام سازی مدارس حدود ۵۰ پروژه با کمک خیران و بودجه دولتی در حال اجرا است، افزود: کیفیت بخشی نباید تحت تاثیر کمبودها قرار گیرد.

محسن بیگی بیان داشت: دستگاه های که به آموزش و پرورش کمک کنند بهزیسیتی، علوم پزشکی، استانداری و... هستند و این در حالی است که استان کرمان رتبه اول آموزش از پیشگیری از آسیب های اجتماعی بین ۳۱ استان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید به اینکه امسال ۲۷ هزار بسته کمک آموزشی بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع شد، گفت: در راستای اجرای عدالت آموزشی ۲۶ هزار جلد کتاب کمک درسی در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

محسن بیگی تصریح کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی ۲۰۰ میلیارد تومان به خزانه دولت کمک کرده ایم و در حوزه نیروی انسانی در استان کرمان بیش از شش هزار نیرو را ساماندهی کرده ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به حوزه معیشتی معلمان اظهار کرد: بیش از ۳۰۰ فضا به فضای تجاری برای استفاده معلمان تبدیل می شود.

وی گفت: در حوزه فرهنگ سازی جلسات اولیا و مربیان در استان کرمان بیش از ۵۰ درصدافزایش یافته است.

وی یادآور شد: در حوزه کارآفرینی ۳۷ درصد از دانش آموزان استان به کاردانش و هنرستان وارد می شوند که به اشتغال کمک می شود به گونه ای که اولین مدرسه کارآفرین کشور در استان کرمان راه اندازی شده است.

محسن بیگی گفت: در استان کرمان هزار و ۷۰۰ کلاس نیاز داریم و این در حالی است که شش هزار تا هفت هزار نفر به جمعیت دانش آموزان در استان اضافه شده است و به اعتباری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

کد خبر 4095305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha