۲۹ آبان ۱۳۸۵، ۱۳:۳۸

معاون اول رئیس جمهوری :

فعالان اقتصادی باید آزادانه فعالیت کنند / صادرات تضمین کننده حضور ایران در منطقه است

فعالان اقتصادی باید آزادانه فعالیت کنند / صادرات تضمین کننده حضور ایران در منطقه است

پرویز داودی با اشاره به نقش اساسی صادرات خدمات فنی و مهندسی بر همگرایی در منطقه، گفت: فعالان اقتصادی در کشور باید آزادانه فعالیت کنند و دولت تنها نقش نظارتی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار "مهر" ، معاون اول رئیس جمهوری صبح امروز درنخستین همایش تاثیرات صادرات خدمات فنی ومهندسی در اقتصاد ملی در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران ، با اشاره به نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی در کشور، توسعه اقتصادی و رشد کیفی در زمینه هایی از جمله نهادها، مدیران و کارآفرینان را ازنقش های اساسی صادرات خدمات فنی و مهندسی برشمرد.

پرویز داودی افزود: صادرات خدمات فنی و مهندسی علاوه بر توسعه و رشد اقتصادی ، موجب همگرایی در منطقه می شود که این امر از سیاست های دولت نهم است و با قدرت و استمرار بیشتری این هدف را دنبال می کند.

وی با اشاره به سیاست های توسعه ای و عدالت محوردولت نهم، تصریح کرد: هم اکنون موضوع همگرایی منطقه ای به منظور رشد ارتباطات منطقه ای به شدت در دولت کنونی دنبال می شود.

معاون اول رئیس جمهوری به اقتصاد اسلامی در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی در کشور باید آزادانه فعالیت کنند و دولت تنها نقش نظارتی داشته باشد مگر در موارد خاص از جمله در موارد بحرانی که آن هم دخالت دولت موقتی خواهد بود.

وی با تاکید بر بر فعال شدن بخش های غیر دولتی ، گفت: در بخش های اقتصادی سیاست‌ها و جهت‌گیری‌ها نباید به گونه ای باشد که قطب بندی غیرقابل قبول ایجاد شود.

داوودی با اشاره به سیاست عدالت محوری دولت نهم، افزود: دولت این  سیاست را درتمامی زمینه ها از جمله سیاست های استانی ومصوبات پیگیری می کند ، زیرا این امر موجب می شود که نقش نیروی انسانی بر سایرنقش ها اولویت یابد و تمام سیاست ها باید در راستای توانمند کردن نیروی انسانی صورت گیرد.

وی صادرات خدمان فنی و مهندسی را ابزاری برای اجرایی شدن سیاست‌های دولت دانست و بر نیروی انسانی مدیر، کارآفرین و با کیفیت تاکید کرد.

معاون اول رئیس جمهوری ، خاطرنشان کرد: هر کدام از صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی  به منزله یک تفکر ناب اسلامی در سایرکشورها هستند و می توانند الگویی از کیفیت و مهارت در خارج از کشور را ارایه دهند.

داوودی لازمه ایجاد ارتباط  با کشورهای دیگرمنطقه را در اجرای فعالیت‌های مشترک اقتصادی  از جمله صادرات خدمات فنی و مهندسی دانست که اگر این صادرات به درستی و اصولی صورت گیرد، می تواند تضمین کننده حضور کشور در منطقه شود.

وی به فرهنگ سازی بلند مدت در امر صادرات خدمات فنی و مهندسی اشاره کرد و افزود: این امر موجب جلب اطمینان  سایر کشورها از کالاها و خدمات ما در دراز مدت خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهوری بر حمایت دولت از صادرات خدمات فنی و مهنددسی تاکید کرد و گفت: صادرات خدمات فنی و مهندسی در قالب شرکت های بزرگ به طور حتم توجیه اقتصادی زیادی دارد اما برای واحدهای کوچک نیز باید این امکان فراهم شود، زیرا علاوه بر ارزش افزوده ، موجب افزایش سهم نیروی انسانی خواهد شد.

وی بر جوان سازی در امر صادرات خدمات فنی و مهندسی نیز تاکید و تصریح کرد: برهمین اساس، ایران از نیروی انسانی با توانایی کافی برخوردار است که با مدیریت صحیح می توان شاهد جهش های اقتصادی کشور بود.

داوودی خاطرنشان کرد: دولت نهم از هیچ گونه حمایتی در خصوص صادرات خدمات فنی و مهندسی فروگذار نخواهد کرد به شرطی که صادرکنندگان نیز مساعدت لازم را انجام دهند.

وی بر حل مشکلات مالی و اصلاح نظام بانکی تاکید کرد و افزود: در تمام مذاکرات با سایرکشورها نیز بر مشارکت اقتصادی تاکید می شود و به منظور تسهیل در امر صادرات خدمات فنی و مهندسی باید پروژه های مشترک مالی در منطقه ایجاد شود.

کد خبر 409544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha