پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۷

فرمانده هنگ مرزی آستارا خبر داد؛

کشف ۵۴۶ ثوب انواع البسه قاچاق در آستارا

کشف ۵۴۶ ثوب انواع البسه قاچاق در آستارا

آستارا- فرمانده هنگ مرزی آستارا از کشف ۵۴۶ ثوب انواع البسه قاچاق در نوار مرزی این شهرستان خبرداد.

سرهنگ نوذر مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح چگونگی کشف این محموله قاچاق  اظهار کرد: در ادامه طرح تشدید کنترل نوار مرزی و جلوگیری از ورود و خروج کالاهای قاچاق، مرزداران هنگ مرزی آستارا با اشرافیت اطلاعاتی و عملیاتی، از ورود مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق از محور مواصلاتی به شهرستان آستارا با خبر شده و دستگیری قاچاقچیان در دستور کار مرزبانان قرار گرفت.

وی افزود: در یک عملیات غافلگیرانه ماموران فرماندهی هنگ مرزی آستارا موفق شدند از یک دستگاه خودروی وانت نیسان که به طرز ماهرانه ای البسه قاچاق را در خودرو  جاسازی کرده بود، مقدار ۵۴۶ ثوب انواع البسه قاچاق را  کشف و ضبط کنند.

فرمانده هنگ مرزی آستارا ادامه داد: پس از تشکیل پرونده مقدماتی، متهمان برای سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع ذیصلاح شدند.

مرادی گفت: مرزبانان هنگ مرزی آستارا به طور شبانه روزی و در سخت ترین شرایط جوی و جغرافیایی برای حفظ و حراست از مرزهای میهن اسلامی در این نقطه از کشورمان تلاش  و با هرگونه قانون شکنی و ناهنجاری به صورت جدی برخورد می کنند.

فرمانده هنگ مرزی آستارا در ادامه از کنترل بیش از سه هزار فروند شناور تفریحی در سطح حوزه استحفاظی مرزهای غربی استان گیلان و شهرستان مرزی آستارا  توسط دریابانان خبر داد و گفت: تلاش های شبانه روزی دریابانان برقراری هر چه بیشتر نظم و امنیت و کنترل شناورهای متردد در دریا و مرزهای ایران است.

مرادی تصریح کرد: در طول ۱۵ کیلومتر نوار ساحلی شهرستان مرزی آستارا، حضور در نقاط خطر آفرین و طرح های ساماندهی دریا، برخورد با هر گونه ناهنجاری های اجتماعی  و اخلاقی در جلوگیری از شنای مختلط، نظارت و رصد تردد شناورهای تفریحی و مسافربری، از وظایف ذاتی دریابانان در کنار حفاظت از مرزهای دریایی شهرستان بوده، که نظم و امنیت پایدار را در این منطقه از دریای خزر به وجود آورده است.

وی اظهار کرد: دریابانان واحدهای شناوری و عملیاتی هنگ مرزی آستارا با اجرای گشت های ساحلی و دریایی از ابتدای اجرای طرح سالمسازی دریا، موفق به کنترل بیش از سه هزار فروند از انواع شناورهای تفریحی و مسافربری شدند.

مرادی افزود: مرزهای شهرستان مرزی آستارا از امنیت و ثبات بسیار خوبی برخوردار است.

کد خبر 4097216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha